5 Zodiaka zīmes, kuras šajā gadā sapratīs, kas ir patiesa mīlestība

Lūk, 5 Zodiaka zīmes, kuras sagaida mīlestība 2019. gadā:

 

Zivis

Zivis, šis ir tas gads, kad jūs pārstāsiet redzēt sevi kā mīlestības kalpu, un sāksiet sevi redzēt kā tādu, kam mīlestība kalpo. Pēdējo divarpus gadu laikā, iespējams, jūs kļuvāt pilnībā atkarīgs no partnerattiecībām. Iespējams, jūs jutāt, ka šīs partnerattiecības nebija jūsu patiesais ceļš.

Patiesībā, Zivis, visu šo laiku Visums sniedz jums to, kas jums ir vajadzīgs. Tā vietā, lai redzētu mīlestības plūsmu kā kaut ko, kas strādā pret jums, sāciet sekot līdzi tam, kas notiek, kad jūs atdodaties mīlestībai.

 

Lauva

Lauva, šis ir gads, kad mīlestība liks jums atteikties no lepnības izrādīšanas. Dažreiz jums nāksies lūgt palīdzību cilvēkiem. Dažreiz jūs atklāsiet, ka partneris nevar jums sniegt visu. Jūs varējāt nodomāt, ka jau zināt šo mācību savā sirdī. Šajā gadā mēs pierādīsim, ka tā ir gudrāk, kā jūs jau varējāt nodomāt, jūs patiešām visu vēl nezināt par mīlestību.

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīr, padomājiet par to, ko jūs uzzinājāt par mīlestību pēdējo divarpus gadu laikā. Kā jūs iemācījāties atbalstīt, kad iemīlaties? Kādā veidā jūs sevi ierobežojāt, domājot, ka jums ir jāzina viss par cilvēkiem, kuri jūs piesaista? Kādā veidā jūsu bezgalīgie pirmspēdējā cilvēka meklējumi ierobežoja jūs ar mokošām attiecībām šajā ceļā?

2019.gads būs jūsu gads, lai pa jaunam izpētītu jūsu attiecības. Cilvēki, ar kuriem jūs satiekaties, sniegs jums iespēju paplašināt savus horizontus citās dzīves jomās.

 

Skorpions

Skorpion, padomājiet par to, kā savās iepriekšējās attiecībās netikāt pienācīgi novērtēts. Iepriekš jūsu mīlestība atstāja jūs ar atvērtu brūci. Jums bija iepriekšējie partneri, kas izsūca visas asinis jūsu noslēpumaini maigajai sirdij. Jūs atdzimāt, bet nāvējošie gadījumi, ar kuriem jūs iepriekš saskārāties, var likt jums atbrīvoties no jaunās mīlestības.

2019.gadā jums būs laba partnerība, kas ļaus jums ieraudzīt pašam savu vērtību. Vairāk jūs neizjutīsiet nepieciešamību apšaubīt savas tiesības mīlēt. Jūs vairāk nejutīsieties kā cilvēks, kurš nav pelnījis uzmanību.

 

Mežāzis

Jūs taisāties atrisināt dažas no savām problēmām mīlas frontē. Šis būs gads, kad jūs uzzināsiet, ka mīlestībā, Mežāži, jums nav nekas jāpierāda. Mīlestība nav pastāvīga tiekšanās, kas gaida, kad jūs rīkosieties pareizi.

2019.gads var jums sniegs mīlestības dāvanu. Tas ir gads, kad jūs varat atklāt, ka mīlestības brīnums slēpjas faktā, ka jūtas var turpināt pieaugt, neskatoties uz trūkumiem.  

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru