Katrs eņģelītis apzīmē pareģojumu – kuru no tiem izvēlies tu?

Mēs jums piedāvājam interesantu spēli – zīlēšanu, kas noteikti aizdzīs jūsu bēdas un uzlabos jums garastāvokli.

Un tā, iedomājieties, ka jūs esat ieraudzījuši piecus mazus un ļoti mīļus eņģelīšus. Visi viņi ir jūsu priekšā. Katram no viņiem ir dāvana – pareģojums. Jums ir jāieklausās sevī, un jāizvēlas viens no viņiem.

Kuru jūs izvēlēsieties?

Eņģelītis Nr. 1

Labo ziņu eņģelis vēsta, ka jums ir jāgaida patīkama ziņa, kas izmainīs jūsu dzīvi uz labo pusi. Tāpat turpmākie divi mēneši būs labvēlīgi jebkura veida pārmaiņām. Tā kā, ja vēl neesat izlēmuši – izlemiet. Viss izdosies.

Eņģelītis Nr. 2

Cerības eņģelītis dāvā jums jūsu slēptāko vēlmju piepildījumu. Jā-jā, jūs to esat pelnījuši. Tā kā pavisam drīz jūsu dzīvē viss pavērsīsies uz labo pusi.

Eņģelītis Nr. 3

Maiguma eņģelītis nokārtos visas jūsu problēmas. Nepārdzīvojiet, ja jums ir sarežģīts posms. Ziniet, ka jūsu melnā josla ir beigusies, un ir sākusies baltā. Veiksme un izdošanās sekos jums pa pēdām.

Eņģelītis Nr. 4

Eņģelītis sola panākumus mīlas lietās, kā arī draudzību. Jūs izveidosiet jaunas un ļoti noderīgas pazīšanās. Esiet atvērti šai pasaulei, un jums tiks dāvātas krāsainas perspektīvas. Tuvāko divu mēnešu laikā nebaidieties jautāt paziņām un draugiem palīdzību – viņi jums palīdzēs jebkurā lietā. Mīlestībā sagaidāma jauna, spilgta dzirkstele.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru