5 Zodiaka zīmes, kuras savas ļaunās domas spēj viegli realizēt

Lūk, šiem cilvēkiem, kas dzimuši vienā no šīm 5 zodiaka zīmēm, piemīt spēja ļaunās domas pārvērst realitātē:

5. vieta – Zivis

Zivis agrā vecumā saprot, ka daba viņus ir apveltījusi ar spēju “noburt” cilvēkus, un tikpat agri šīs savas spējas viņi sāk izmantot reālajā dzīvē. Par laimi, tumšā puse Zivīm neliekas ļoti valdzinoša. Un tomēr, esot emocionāla stresa stāvoklī, šie cilvēki var savu pāridarītāju “sodīt”. Negatīvie novēlējumi ātri vien šī cilvēka dzīvē realizējas kā dažādas nepatikšanas.

4. vieta – Ūdensvīrs

Lielākais vairums Ūdensvīru ir ļoti skeptiski pret tiem jautājumiem, kas attiecas uz maģiju. Šo zodiaka zīmju pārstāvju vidū ir arī ļoti daudz ateistu. Tajā pat laikā viņi ļoti izteikti spēj “piesaukt” nelaimes, viennozīmīgi kaitējot citiem cilvēkiem un var pat uzlikt lāstu. Nav īsti skaidrs, vai viņi paši tam tic, taču viņu ļaunās domas viennozīmīgi realizējas.

3.vieta – Dvīņi

Dvīņi ir īpaši ar to, ka realizējas tieši viņu izteiktie vārdi. Kad viņi par kaut ko diskutē, tad viņi spēj pievilināt negācijas un neapzināti piesaukt nelaimi pat saviem tuviniekiem. Šai zodiaka zīmei vajadzētu iemācīties kontrolēt savas emocijas un runas plūdus, un iemācīties paklusēt tad, kad tas ir nepieciešams.

2. vieta – Vēzis

Kaitināt Vēzi ir ārkārtīgi bīstama nodarbošanās. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji jau kopš bērnības ir apveltīti ar īpašām spējām – just, izjust, novēlēt, turklāt tas viss piepildās un viņi nekad nekļūdās. Šis ir tas gadījums, kad teiciens “klusie ūdeņi ir tie dziļākie” ir ļoti atbilstošs. Ja labestīgo Vēzi noved līdz noteiktam emocionālajam stāvoklim, viņš jums novēlēs tādu naidu, ka jūs vēl ilgus gadus cīnīsieties ar tā sekām. Un nešaubieties, viņš to patiešām spēj.

1. vieta – Skorpions

Skorpions jau piedzimst ar īpašām spējām. Šo cilvēku pateiktajam vārdam ir milzu spēks, un noskaust kādu viņš var pat īpaši nepūloties. Ja Skorpions kādam novēlēs ļaunu, tad šie novēlējumi piepildīsies “vārds vārdā”. Taču Skorpions visu dzīvi dzīvo ar šo lāstu – viņa vārdi attiecībā uz viņu pašu darbojas pilnīgi pretēji. Pietiek viņam sevi uzslavēt, kā viss jūk un brūk!

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru