5 zodiaka zīmes, kuru pārstāvji ir īsti ballīšu “zvēri”

Ballīte nav sākusies, līdz neierodas Strēlnieks. Šī zodiaka zīme ir ļoti sociāla. Tu vienmēr vari uzticēties Strēlniekam, lai tas iekustina pūli. Uguns zīmes pašas par sevi ir ekstravertas, bet Strēlniekiem ārkārtīgi iet pie sirds dejošana. Viņiem patīk izklaidēt svešiniekus stāstot patiesi smieklīgus atgadījumus un ietērpties dīvainos tērpos.

Lauvām patīk nonākt uzmanības centrā un tikt slavētām. Šī zīme izmantos jebkuru doto iespēju, lai parādītu, cik tā ir brīnišķīga un it īpaši savu reti gaumīgo garderobi. Patiesu prieku Lauvai sagādā grandiozs uznāciens.

Par spīti tam, ka Zivis noteikti ir intravertākas par Strēlniekiem un Lauvām, viņas labi zināmas savas piesaistošās personības dēļ, viņi nepretojas kārtīgam dzerstiņam. Zivīm dota īpaša dāvana, tās spēj sadraudzēties ar visiem atstumtajiem un vientuļniekiem.

Auni ballītes uztver gluži tā pat, kā lielāko daļu notikumu savā dzīvē, viņiem tas ir izaicinājums, kas jāiekaro. Tu noteikti ievērosi, ka šīs zīmes pārstāvis organizē kādu dzeršanas spēli, kurā izrāda savas litrabola prasmes, piedevām Auni ir neticami komunikabli. Viņi nav tie, kas turēsies pie vienas draugu grupiņas, viņiem ir daudz draugu, kuri Aunu pastāvīgi aicina piedalīties trakulīgās ballītēs.

Kompānijas cilvēks Ūdensvīrs plaukst un zeļ citu cilvēku klātbūtnē. Patiesībā, Ūdensvīru vilina ballītes, jo viņam patīk vērienīgi piedzīvot cilvēciskās izpriecas. Vispriecīgākie Ūdensvīri ir pavadot visu vakaru to vien darot kā runājot ar citiem ballētājiem, kurus piesaista šī zodiaka zīme.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru