5 Zodiaka zīmju sievietes, kurām ir ļoti grūti izdabāt

Protams, katrai sievietei ir savas prasības un vēlmes, un katra no viņām ir ar kaut ko ir “indīga”. Taču šoreiz apskatīsim tās sievietes, ar kurām, saskaņā ar zodiaka zīmi, ir visgrūtāk izveidot attiecības un izdabāt viņām.

5. vieta – Mežāzis

Ārēji šī sieviete vienmēr valda pār sevi – pat tad, kad viņas iekšienē plosās ugunsgrēks. Viņa sapņo satikt vīrieti, kas viņu mīlēs vienmēr un līdz mūža beigām. No šīs sievietes nevajag gaidīt kaislīgas emocionālas jūtu izpausmes – pat tad, ja Mežāzis iemīlas, viņa tik un tā līdz pēdējam izliksies, ka šis cilvēks viņai ir bezmaz vai vienaldzīgs. Noņemt viņas ārējo masku var tikai akla iemīlēšanās! Taču, ja šī sieviete ar tevi “būvē” attiecības jau ilgāku laiku un neizrāda par tām ne mazāko interesi, netērē tām laiku. Visdrīzāk, viņa nekad nemainīsies.

4. vieta – Ūdensvīrs

Sieviete – Ūdensvīrs ir impulsīva, taču vīrieši pret viņu izturas pozitīvi – tomēr lielākoties tie ir vīrieši draugi, nevis mīļotie vīrieši. Labāku draugu kā sievieti – Ūdensvīru vīrietim neatrast. Patiesībā īstas jūtas baidās izrādīt viņa pati, jo baidās tikt pievilta. Viņa vienmēr gatavojas “ļaunākajam”.

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru