5 Zodiaka zīmju sievietes, kurām ir ļoti grūti izdabāt

3. vieta – Zivis

Šī sieviete dzīvo pati savā pasaulē un ir ārkārtīgi emocionāla, un nemitīgi cieš no sajūtas, ka kāds viņu ir nodevis. Zivis gaida uzmanību no mīļotā vīrieša 24h stundas diennaktī. Pretējā gadījumā viņa padarīs traku sevi un tevi arī – nemitīgi šauboties par attiecību patiesumu. Bet pat tad, kad viņa saņems uzmanības apliecinājumus neskaitāmas reizes dienā, viņa tik un tā vēlēsies vēl, vēl un vēl. Īsāk sakot, apburtais loks.

2.vieta – Vērsis

O! Tev ir paveicies satikt sievieti – Vērsi? Tad uzskati, ka dramatiskas scēnas, trauku plēšana un kliedzieni ir tava turpmākā ikdiena. Un neceri, ka kādreiz tu spēsi viņu strīdos uzvarēt. Vēl jo vairāk – pārliecināt. Labāk samierinies ar neizbēgamo un atzīsti to, ka viņai vienmēr būs taisnība. Kad “tvaiks” izies, viņa kļūs pakļāvīgāka.

1.vieta – Vēzis

Nav nekā sarežģītāka kā sieviete – Vēzis. Taču tam, ko viņa mīl patiešām, viņa ir uzticama līdz kapa malai un ir gatava doties ar šo cilvēku kaut vai uz Mēnesi. Bet no mīļotā viņa pieprasa to pašu! Un, protams, ne katrs tam ir gatavs… Ja šai sievietei nepatiks tavs skatiens, tavs tonis, tava uzvedība vai izturēšanās, viņa vienkārši pārstās ar tevi kontaktēties. Jo ilgāk viņa “dzīvos savā pasaulē” , norobežojoties no tevis, jo atriebīgāka viņa kļūs. Ja tu no viņas kaut ko pieprasīsi ar “kliedzienu” vai jebkādā citā uzstājīgā veidā – saņemsi apaļu neko. Ja tu kaut ko vēlies panākt, atceries, ka iedarbojas tikai un viena vienīga metode – mīlestība un maigums. Un… ja godīgi, arī ne vienmēr.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru