5 Zodiaka zīmju sievietes, kuras ir īstas dāmas un lēdijas

Sievietes ir tik dažādas – katrām no mums ir pašām savas vērtības un prasības, kā arī labās un sliktās īpašības. Nav noslēpums, ka daudzi no sievietēm gaida to, ka viņas būs īstenas lēdijas itin visā: uzvedībā, izskatā un savos darbos.

Dažām sievietēm tas ir jāmācās, bet dažas ar šiem talantiem jau piedzimst.

Lūk, 5 zodiaka zīmju sievietes, kurām jau šūpulī bijis ielikts šis talants:

5. vieta – Mežāzis

Ja sieviete Mežāzis kaut ko ir ieņēmusi galvā, viņa to noteikti izdarīs. Tāpēc arī šīs sievietes bieži “izveidojas” par īstām lēdijām – viņas ir izglītotas un elegantas. Viņas tāpat nemēdz “tērēt” savu dzīvi tāpat vien: viņas redz sevi sociālo slāņu augšpusē. Viņām tam ir viss nepieciešamais: viņas ir temperamentīgas, ambiciozas un dāsnas pret tiem, kas viņām palīdz. Šīs sievietes ļoti rūpējas par savu reputāciju un bieži darbojās dažādās labdarības sfērās. Viņas ir gatavas parūpēties par katru, kurš to ir pelnījis. Nauda viņām nav vajadzība kaut kādām “iegribām”, bet gan kā veids, lai sadarbotos un palīdzētu citiem. Savus mīļotos vīriešus viņas nedomājot padara par karaļiem. Pat sievietes – Mežāža dēlēni izaug par stipriem, godīgiem un apburošiem vīriešiem. Vizuāli sieviete – Mežāzis nav pārāk spilgta, taču vienmēr eleganta un sabiedrībā mīlēta.

4. vieta – Lauva

Lauvas var atpazīt pat daudzu citu cilvēku vidū – pēc gaitas. Šīs sievietes augstu tur galvu un ir cēlas. Viņas vienmēr ir pārliecinātas par savu skaistumu un viņas ir ļoti grūti samulsināt. Lauvas gluži pašsaprotami uztver komplimentus no citiem, jo viņas taču ļoti labi apzinās savu “cenu”. Viņu pašpārliecību sagraut nespēj praktiski nekas – pat zemestrīce. Šīs sievietes var šķist arī nedaudz atturīgas, bet tajā pat laikā – aristokrātiskas. Sev tuvumā viņas laiž tikai labākos un labākajiem. Viņas mīl un ciena dārgas dāvanas. Ja esat nolēmis viņai uzdāvināt rotaslietas, nekādā gadījumā nedāviniet bižutēriju, pirmkārt, viņa to nekad nenēsās, otrkārt, uzskatīs pat par pazemojumu. Viņas “pieņem” tikai īstus dārgakmeņus un dārgmetālu.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru