5 Zodiaka zīmju sievietes, kuras ir īstas dāmas un lēdijas

 

3.vieta – Jaunava

Par šīs zīmes tieksmi uz perfekcionismu nav dzirdējis tikai retais. Visu savu dzīvi šīs sievietes tiecās pēc pašas pilnības. Turklāt nav nekādas nozīmes, par kādu sfēru ir runa. Jaunavas ir ļoti sievišķīgas pēc dabas. Viņas ļoti cītīgi seko savam izskatam, ķermenim, ievēro veselīgu dzīvesveidu, prot labi gatavot. Mājoklis viņām vienmēr ir perfekti sakārtots un iztīrīts. Atbildības sajūta Jaunavām ir visaugstākajā pozīcijā. Melot un riebt viņas neprot pēc principa, jo tas viņām asociējas ar “netīrību”. Šīs sievietes drīzāk klusēs, nekā pratīs izlikties.

2. vieta – Svari

Svari jau kopš bērnības mācās etiķeti. Šajās sievietēs ir apvienotas visas tās īpašības, kas ir nepieciešamas īstenām lēdijām: izsmalcinātas manieres, melodiska balss, hipnotizējošs skatiens. Viņas bieži apmeklē dažādus kursus, kas šīs prasmes uzlabo un visbiežāk visu savu dzīvi ievēro diētas. Viņas ir mācītas izturēties pret visiem pieklājīgi un taktiski, un apkārtējos tas izraisa sajūsmu. Bet patiesībā šīs sievietes ir Sniega karalienes – viņas ir aukstas un nepieejamas. Viņu pieklājīgā izturēšanās ir tikai maska, kas citiem patīk. Praktiski vienmēr viņas turas nostāk. Taču viņām ir vajadzīgi pielūdzēji, kapli un “draudzenes”, kas grūtos brīžos viņas var uzklausīt un atbalstīt. Šīs sievietes varētu dzīvot kopā ar sarunāties ar savu spoguļattēlu, ja vien būtu tāda iespēja.

1.vieta – Zivis

Zivis vienmēr citiem šķiet kā nākušas “no citas pasaules”. Viņas ir aristokrātiskas un mazliet noslēpumainas. Dažkārt uz viņām raugoties varētu likties, ka viņas patiešām nākušas no citas planētas. Viņām nav jāskaidro etiķetes noteikumi, viņas to zina kopš dzimšanas. Viņu uzvedība ir eleganta kopš brīža, kad viņas iemācās staigāt un runāt. Katra viņu kustība, katrs vārds un katra rīcība ir pārdomāta. Kad viņas runā, tas ir gluži vai hipnotizējoši. Bet viņu acu skatiens spēj savaldzināt ikvienu vīrieti.

Iesaki šo rakstu citiem!