5 zodiaka zīmju sievietes, kuru sirdi iekarot patiešām nav viegli

Izrādās, ka sieviešu spēja sevi novērtēt, lielā mērā ir atkarīga arī no zodiaka zīmes, kurā viņa ir dzimusi.
Nepieejamas un grūti iekarojamas sievietes visbiežāk vīriešus pievilina kā spēcīgs magnēts, taču… tālāk par dažu vārdu pārmīšanu un uzzināšanu, kā šo sievieti sauc, tiek reti kurš vīrietis. Kā tad iekarot viņu sirdis?

Lūk, 5 zodiaka zīmju sievietes, kuru sirdi iekarot patiešām nav viegli:

5. vieta – sieviete Jaunava

Šīm sievietēm gluži vienkārši ir pārāk augstas prasības. Šāda sieviete visu savā dzīvē var izdarīt pati un partneris viņai nav nepieciešams, lai kādam kaut ko pierādītu. Ja viņa ir gatava būt ar kādu vīrieti attiecībās, tad viņam ir jābūt patiešām perfektam un simtprocentīgi jāatbilst šīs sievietes priekšstatam par ideālo vīrieti. Ja šī sieviete, esot attiecībās, pamanīs, ka jūsu abu attiecības attīstās ne tā, kā viņa to vēlas, viņa aizies un sadedzinās tiltus. Bez mazākās domāšanas.

4. vieta – sieviete Zivis

Savaldzināt sievieti, kas dzimusi šajā zodiaka zīmē ir praktiski neiespējami. Ja tu domā, ka tu esi viens no tiem retajiem, kam tas ir izdevies, mēs tev sagādāsim vilšanos – kaut kādu iemeslu dēļ šīs attiecības ar tevi ir izvēlējusies viņa pati, un sen jau tevi kontrolē. Šāda sieviete vīriešus tur konkrētā distancē, ļaujot apbrīnot sevi, izteikt komplimentus, rūpēties un nedaudz pietuvoties tad, kad to vēlas viņa pati. Ja vienā teikumā būtu jāizstāsta par kopdzīvi ar šo sievieti, tas skanētu tā, ka sievieti – Zivis ir jāiekaro katru dienu kā pirmo reizi.

3. vieta – sieviete Lauva

Lepnā un strīdīgā Lauva mīl, ka viņu iekaro, taču viņa nekad nav gatava padoties bez cīņas. Vīrietim, kas vēlas iegūt šādas lēdijas uzmanību, būs ļoti jāpacenšas un tas attiecas gan uz iztērētajiem spēkiem, gan laiku, gan naudu. Šī skaistule dievina skaistas lietas, dārgas dāvanas, neparastus pārsteigumus un par sevi pārliecinātus vīriešus. Vienkāršākiem vārdiem runājot – viņas uzmanību ir patiešām jānopelna.

2. vieta – sieviete Vēzis

Sievietei, kas dzimusi šajā zodiaka zīmē visu dzīvi nosaka viņas intuīcija. Tāpēc arī tad, kad viņa satiek vīrieti, viņai būs absolūti vienalga, cik izskatīgs, cik bagāts, cik apburošs viņš ir – viss, kas viņai ir vajadzīgs, ko par viņu saka viņas intuīcija. Ja viņa sajutīs, ka šis cilvēks varētu būt “īstais”, viņa turpinās ar viņu tikties, savukārt, ja sirdsbalss teiks, ka šim cilvēkam nav vērts tērēt savu uzmanību, viņa vienkārši pārtrauks ar viņu tikties un komunicēt. Bez liekām ceremonijām. Šī sieviete ir pietiekoši pašpietiekama un vīrietis kā “statuss” viņai nepavisam nav nepieciešams. Iekarot viņas sirdi var tikai vienā variantā – būt patiesam.

1. vieta – sieviete Mežāzis

Sievietes Mežāži ir visnepieejamākās sievietes no visām. Kamēr viņa neizlems, ka viņa ir gatava attiecībās un gatava apprecēties, nekas neizkustēties no vietas. Viņai arī ir teju neiespējami izdabāt, jo arī viņas prasības attiecībā pret vīrieti ir teju nereālas. Šis ir ārkārtīgi sarežģīts uzdevums – iegūt viņas uzmanību un labvēlību. Vēl jo vairāk, šī sieviete ir gana izdomas bagāta, tāpēc no mīlestības un attiecībām viņa gaida, ka potenciālais partneris spēs viņu kaut kā vairāk pārsteigt nekā to spēj izdomāt viņa pati. Viegli neklāsies, to mēs apsolām.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru