Šīm 3 Zodiaka zīmēm martā visvairāk veiksies mīlestībā

Uzzini, kurām Zodiaka zīmēm, šis marta mēnesis solās būt īpaši veiksmīgs mīlestībā!

Šo zīmju pārstāvjiem pašreizējais planētu stāvoklis ir visai veiksmīgs,  tāpēc noskaidro, kurus pavadīs veiksme tieši mīlas jomā!

 

AUNS

Ja meklē mīlestību, tad šo var nosaukt par tavu veiksmes mēnesi. Līdz 22. martam Auniem ir ļoti augstas izredzes iepazīties ar kādu, kas liek viņu sirdīm pukstēt straujāk. Naudai nebūs nozīmes, bet gan tam, cik ļoti viņš tevi iedvesmo kļūt par labāku cilvēku. Ja strādā iestādē, kur ikdienā nākas saskarties ar lielām cilvēku plūsmām, tad izredzes būs īpaši lielas.

Arī ārēji daudziem šķitīsi daudz šarmantāks un pievilcīgāks nekā parasti, pateicoties planētu novietojumam, nāksies tikt galā ar vairākiem pielūdzējiem.

SKORPIONS

Šajā mēnesī Skorpioniem ir visas iespējas izveidot jaunas attiecības, tāpēc nesēdi mājās, bet gan dodies uz dažādiem pasākumiem. Par ļaunu nenāks, ja regulāri apmeklēsi sporta zāli – tur vari iepazīties ar kādu īpašu cilvēku, kā arī uzlabot savu fizisko veselību.

Tiem pāriem, kuri attiecības ir uzsākuši pavisam nesen, ir iespējams tās padarīt vēl ciešākas un noturīgākas. Daži pāri sapratīs, ka nav viens otram radīti, tāpēc šķirsies. Lai vai kā, būs Skorpioni, kuri šajā periodā var atrast savu mūža mīlestību.

Precētie Skorpioni meklēs iedvesmu seksuālajā dzīvē, līdz 23. martam būsi izteikti kaislīgs un seksuāls. Pēc tam pievērsīsies karjerai un citām nodarbēm, kur izlikt seksuālo frustrāciju.

ZIVIS

Bagātīgas iespējas izveidot jaunas partnerattiecības. Ja tava ikdiena ar saistīta ar kādu izglītības iestādi, ar studēšanu vai kāda priekšmeta pasniegšanu, tad ir liela izredzes savu potenciālo partneri atrast tieši tur. Atradīsi kādu, kurš ir tik inteliģents, cik tu pats!

Daži jau marta mēnesī uzsāks ilgstošas attiecības, bet citi, kuri ir aizņemti – apprecēsies.

Iespējams, ka apsvērsi domu par iepazīšanos internetā, tomēr ar to jābūt prātīgam. Neko nesasteidz, viss tāpat notiks tā, kā tam jānotiek!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru