6 rakstura iezīmes, ko meklēt savā dvēseles radiniekā

dveseles

Iespējams, ka ne reizi vien savā dzīvē esi domājis par savu dvēseles radinieku.

Ja esi gatavs doties pasaulē, lai atrastu viņu, uzzini 6 rakstura iezīmes, ko meklēt savā dvēseles radiniekā.

 

1.Dāsnums

Pirmā rakstura iezīme, ko meklēt savā dvēseles radiniekā ir spēja dot: dāsnums. Ar dāsnumu obligāti nav saprotams materiāls vai finansiāls dāsnums, bet gan spēja dot laiku, nesavtīgu palīdzību, uzmanību un mīlestību, kad tā nepieciešama. Īsts un neviltots dāsnums ir reta īpašība cilvēkos: uztver to kā lielo laimestu, pie kura turēties un nelaist vaļā.

2.Emocionāla stabilitāte

Ikvienu attiecību mērķis ir veidot stabili, mīlošu saikni starp diviem cilvēkiem, kas nodibina iekšējo mieru. Attiecības noteikti nav par to, ka tu sevi iesaistītu haotiskā enerģiju kustībā, kurā ik dienu jāpiedzīvo emociju ekstrēmi: pēkšņs prieks vai bēdas. Dvēseles radiniekam nebūtu jāatstāj tevi bez emocionālā spēka dienas beigās.

3.Jūtīgums un jutīgums

Meklē partneri, kurš spēj paust savas jūtas un kurš ir maigs, iejūtīgs. Ar to es nedomāju kādu, kurš raud ik dienu. Jūtīgums nav emocionālā nestabilitāte: tā ir spēja atklāti runāt par savu iekšējo pasauli, izjustu un pārdzīvoto. Meklē kādu, kurš spēj ar tevi garīgi un emocionāli sasaistīties: iejūtīgu un empātisku personu.

4.Uzticība

Ilgstošas attiecības sākas ar uzticību. Dziļi zemapziņā, mēs vairāk meklējam kādu, kam uzticēties, nevis romantiku un kaislības. Esot kopā ar dvēseles radinieku, spēja paļauties ir vitāli nepieciešama. Kad esi kopā ar kādu, kas pauž tādu pašu uzticību, kādu tu spēj sniegt, zini, ka jūs esat gatavi saistīt sevi dzīvi ilgām saistībām.

5.Pašcieņa

Vārds pašcieņa aptver plašu ideju spektru: spēja cienīt sevi, spēja rūpēties par sevi, savu spēju un trūkumu novērtēšana un apzināšana. Kā gan tu spētu cienīt kādu, kurš pats vēl nav apzinājies savu vērtību? Meklē kādu, kurš apzinās savas iekšējās pasaules nozīmi attiecību veidošanā.

6.Spēja saskatīt pasauli ar tavām acīm

Ne gluži empātija, bet gan spēja saskatīt vienotu dzīves perspektīvu. Tev un tavam dvēseles radiniekam ir jāspēj sajust vienotu dzīves aicinājumu, idejas par nākotni un to, kas vēl sasniedzams. Attiecībās, protams, ir vieta kompromisiem, un kāda paruna pat vēsta, ka attiecības ir viens liels kompromiss, bet tas ir grūti ejams ceļš.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru