6 Zodiaka zīmju daiļā dzimuma pārstāves, ar kurām attiecības jums izmaksās ļoti dārgi

Šo 6 zodiaka zīmju pārstāves nudien jums izmaksās dārgi, tāpēc, ja vēlaties ar viņām veidot attiecības – veriet vaļā savus makus un neko nežēlojiet!

Izrādās, ka dzīves līmeņa un komforta prasības ir atkarīgas arī no zodiaka zīmes. Kad vīrieši saka “mana dārgā”, parasti viņi nedomā to burtiskā nozīmē. Taču ir sievietes, kuras tā varētu saukt arī tiešā nozīmē – dzīve kopā ar viņām izmaksās patiešām dārgi.

Lūk, sešas “dārgākās” sievietes saskaņā ar zodiaka zīmi:

6. vieta – Vēzis

Dzīve ar šīm sievietēm vienmēr ir interesanta un aizraujoša. Jo dāvanas no vīriešiem viņas nemaz nepieņem… Ja nu vienīgi dzimšanas dienā un kaut ko patiešām izsmalcinātu, citādi viņa būs… neapmierināta. Un ticiet, to gan jūs negribat sagaidīt. Jo daudz vienkāršāk ir uzdāvināt viņai kaut ko patiešām pēc kā viņa kāro, nekā nonākt situācijā, kad viņa jūtas nenovērtēta. Ja tev kā vīrietim ir iepatikusies sieviete, kas dzimusi Vēža zvaigznājā, tev vajadzētu ņemt vērā, ka “tāpat vien” viņas ar vīriešiem nesatiekas. Vai nu viņām “viss ir pa īstam” vai nu nav nekā. Un, ja vien ir “pa īstam”, tad tev ir jāpelna pietiekoši daudz, lai nodrošinātu viņai to, pēc kā viņa kāro. Un tas nebūs ne lēti, ne ātri.

5. vieta – Skorpions

Sievietes – Skorpioni mīl komfortu, tāpēc vīriešiem tas noteikti ir jāņem vērā, ja vien viņi vēlas ar šo sievieti izveidot attiecības. Šai sievietei piemīt arī kāda lieliska īpašība – viņa nekad nepārmetīs vīrietim, ja viņam nebūs naudas, tomēr to varēs viegli saprast pēc viņas skatiena vien. Naudai kā tādai viņas acīs nav vērtības, taču tā ir labs līdzeklis, lai piepildītu savus sapņus. Kā dzīvot bez naudas, Skorpions nezina. Un negrib zināt. Turklāt atceries, ka šīm sievietēm patiešām piemīt neaprakstāma intuīcija – viņa jutīs, ja tev ir nauda, bet tu esi to “pažēlojis” attiecībā uz viņu – tad gan vaino pats sevi, jo viņas dusmas būs milzīgas.

4.vieta – Vērsis

Vērši mīl skaistas un kvalitatīvas lietas, bet tās nemaksā lēti. Vārdu sakot, ja dāvana nav dārga, viņas uzmanību tev neizpelnīties. Šīs dāmītes dzīvo materiālā pasaulē, tāpēc jo vērtīgāka dāvana, jo vairāk plusiņus viņas acīs tu nopelnīsi. Šīm sievietēm patīk dārgas rotaslietas, skaisti mājokļi un dārgas mašīnas.

3.vieta – Svari

Šīs sievietes ciena vīriešu uzmanību. Bet tas nozīmē, ka tev šī uzmanība ir jāapliecina, piemēram, ar dāvanām. Jā, dažreiz tas var būt kāds nenozīmīgs nieciņš, bet dažreiz tam ir jābūt kaut kam ļoti lielam un dārgam. Taču visbiežāk tomēr lielam un dārgam. Sievietes – Svari ciena neparastas, antikvāras, oriģinālas lietas – tādas, kuras nebūs mājās kurai katrai!

2.vieta – Lauva

Viņa ir karaliene un tieši tā viņa arī uzvedas. Viņai patīk skaitīt naudu, arī to, kas nākotnē vēl tikai būs. Sievietes – Lauvas, starp citu, arī pašas māk itin labi sevi nodrošināt, taču viņas uzskata, ka blakus viņām var būt tikai tāds vīrietis, kas nopelna vairāk par viņu pašu. Citādi tas nav… vīrietis. Naudu tērē viņa daudz un ļoti dažādos veidos: te paēst restorānā, te nopirkt dārgu šampanieti, te – kleitu, kuru patiesībā nemaz nevajadzēja. Jo Lauva grib justies kā karaliene!

1.vieta – Zivis

Sieviete, kas ir dzimusi Zivs zvaigznājā, patiešām vīrietim izmaksās ļoti, ļoti pieklājīgu summiņu. Šī sieviete būs gandarīta, ja viņas mīļotais vīrietis visu savu naudu tērēs viņai. Tad viņa patiešām jutīsies apmierināta ar dzīvi. Māja, mašīna, kāds kažoks… tas taču ir tik pašsaprotami!

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru