Pēdējās marta dienas – ko mīlas jomā tās sola katrai zodiaka zīmei?

Aprīlis ar straujiem soļiem tuvojas, bet, kamēr tas vēl nav noticis, ieskatīsimies zodiaka zīmju mīlas dzīvē pēdējās marta dienās!

Mīlestības horoskops no 29. līdz 31. martam – šī solās būt visai interesanta nedēļas nogale. Kādam būs diži plāni, bet kādam ieteicams šīs dienas pavadīt salīdzinoši mierīgā gaisotnē. Un kas sagaida tevi, atkarībā no tavas zodiaka zīmes?

Auns Prātīgāk būs, ja pirms kāda lēmuma veikšanas, kārtīgi apdomāsies. No impulsīvā un spontānām darbībām vajadzētu izvairīties. Svētdienu velti kārtīgai atpūtai.

Vērsis Attiecības uzlabosies, jo runāšana par problēmām padosies daudz labāk. Pat nepatīkamas ziņas spēsi pasniegt saudzīgā veidā. Ja partnerim ir nepieciešama palīdzība, tad neatsaki to!

Dvīņi Tev noteikti nevajadzētu laist garām iespēju kārtīgi izklaidēties vai apmeklēt kādu pasākumu, kur vari iepazīties ar jauniem cilvēkiem. Šāda veida pazīšanās ķēdes lēni un nemanāmi novedīs tevi pie sava potenciālā partnera iepazīšanas.

Vēzis Ātri un veiksmīgi spēsi iekarot apkārtējo cilvēku simpātijas. Ja tiec uzaicināts uz kādu ballīti vai pasākumu, tad neatsaki! Ja esi attiecībās, tad nemēģini neko sasteigt!

Lauva Nedēļas nogali mēģini veltīt simpātijām un savai otrajai pusītei. Iespējams, ka darba dienās esi paspējis pamatīgi nogurt, un pašlaik tev ir nepieciešama atpūta ar partneri.

Jaunava Attiecībās pieaugs uzticība. Nebaidīsieties izmēģināt kaut ko jaunu un nebijušu. Piemērots laiks eksperimentiem gultā, lai sasniegtu jaunas baudas virsotnes.

Svari Tu nedrīkstēsi ignorēt sava mīļotā cilvēka vēlmes un vajadzības. Šajā nedēļas nogalē tev nāksies viņu uzklausīt. Daži šajā periodā izvēlēsies atzīties jūtās.

Skorpions Skorpioni šajā nedēļas nogalē izvēlēsies atpūsties kopā ar mīļoto cilvēku. Šī tev ir bijusi nogurdinoša nedēļa, tu patiešām esi pelnījis atpūtu. Iespējams, ka daži Skorpioni vēlēsies sakārtot attiecības, izrunājot dažādas problēmas tajā.

Strēlnieks Tu nedrīksti aizmirst pateikties savam mīļotajam cilvēkam par atbalstu un rūpēm. Reizēm tu šīs lietas uztver par kaut ko pašsaprotamu. Pavadiet pēc iespējas vairāk laika!

Mežāzis Apkārtējo acīs liksies īpaši pievilcīgs. Iespējams, ka pats izvēlēsies piedomāt pie sava vizuālā tēla. Kāda drauga draugu lokā vari iepazīt neparastu pretējā dzimuma pārstāvi.

Ūdensvīrs Ja esi brīvs, tad šo nedēļas nogali ieteicams pavadīt ar vecākiem vai tuvākajiem draugiem. Attiecībās esošie Ūdensvīri labāk izvēlēsies nodoties darbiem, nevis attiecībām.

Zivis Tevi sagaida nopietna saruna ar mīļoto cilvēku, tomēr tai nav obligāti jābūt nepatīkamai. Sāksiet domāt par nākotni un pamazām kalsiet turpmākos nākotnes plānus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru