7 Zodiaka zīmju sievietes, kuras tik viegli vīrietim neatdosies

4. vietā – DVĪŅI

Dvīņu sievietes uz nopietnām attiecībām neraugās nemaz tik vieglprātīgi, kā jums sākumā varētu šķist. Ja viņai kāds būtu jāprec, tad viņai patiešām būtu grūti pateikt, vai pat esošais partneris būtu piemērots variants. Viņa mēdz izsvērt visus esošā un potenciālā partnera plusus un mīnusus… un vispār.. Dvīņu sievietēm ātri paliek garlaicīgi rutīniskās attiecībās!

3. vietā – ŪDENSVĪRS

Ar Ūdensvīra sievieti nav viegli – tu viņu vari uzaicināt uz randiņu, bet neko vairāk! Viņa ar tevi nebučosies, un noteikti neliksies gultā ar tevi tikai tāpēc, ka izmaksāji viņai vakariņas!

2. vietā – MEŽĀZIS

Mežāžu sievietes rūpīgi izvēlas savus partnerus, un dzīves laikā mēdz apprecēties tikai vienu reizi. Izvēlīgas sievietes, kas pieturas pie saviem principiem!

Lasi arī: Saiet kopā ar bijušo? Šīs 4 zodiaka zīmes to izdarīs līdz 2019. gada beigām

1. vietā – ZIVIS

Zivis bieži vien pašas nezina, ko grib… varbūt arī tāpēc ierindojas šī topa augšgalā, tomēr, neskatoties uz to, viņas ir īstas flirta piepratējas, kuras apburs ikvienu, bet vairāk par smaidu nesniegs nevienam! Šī sieviete ciena sevi, un nav gatava sevi apkaunot, satiekoties ar kuru katru!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru