8 ēdieni, no kuriem būtu jāizvairās ikvienam

1.AMERIKĀŅU SIERU

Šis produkts tā īsti pat nav uzskatāms par sieru. Tas ir sieram līdzīgs produkts, kas veidots no piena taukiem, proteīniem, emulsijas un ēdiena krāsvielām. Tas ir gards, bet ļoti, ļoti trekns. Daudz treknāks par parastu sieru.

2.RŪPNIECISKI APSTRĀDĀTU GAĻU

Jaunākie pētījumi ir atklājuši to, ka rūpnieciski apstrādāta gaļa veicina vēža attīstīšanos.

3.MARGARĪNU

Margarīns var šķist veselīgs, jo ražots no augu taukiem, tomēr tas nav vis tik veselīgs. Margarīns satur trans-taukskābes, kas paaugstina holesterīna līmeni un palielina risku iegūt sirds slimības.

4.SALDINĀTI – GĀZĒTUS DZĒRIENUS

Nav noslēpums, ka gāzēti, saldināti dzērieni ir neveselīgi. Bet ne jau paši dzērieni ir nāvējoši, tajos esošais cukura karameles daudzums ir kaitīgākais no visa. Tik liels cukura patēriņš ik dienu spēj krasi palielināt vēža iegūšanas risku.

5.DIĒTISKOS DZĒRIENUS

Gluži tāpat kā pārlieku liels cukura daudzums, arī mākslīgie saldinātāji ir kaitīgi. Turklāt, saistībā ar diētiskajiem dzērieniem, novērota interesanta korelācija: tie spēj veicināt depresiju, zobakmens veidošanos, sirds slimību riska pieaugumu.

6.KONFEKTES BEZ CUKURA

Saldumi, kas nesatur saldumus, ir cieši saistīti ar jau pieminēto mākslīgo cukuru problēmu. Turklāt tie veicina vēdera uzpūšanos un traucē normālu tā darbību.

7.MIKROVIĻŅU KRĀSNĪ SILDĀMO POPKORNU

Mikroviļņu krāsnī gatavojamais popkorns satur vielu perflutoktānu, kas saistīts ar neauglības, vēža un aknu mazfunkcionēšanu risku.

8.ĒDIENS, KĀ SASTĀVĀ IR PROPILPARABĒNS

Šīs vielas sastāvā ir liels apjoms ķimikāliju, kas iedarbojas līdzīgi kā hormons estragons, kas spēj izjaukt ķermeņa līdzsvaru un auglību.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru