Iepriekšējās dzīves horoskops zemes stihijas pārstāvjiem – VĒRSIS, JAUNAVA, MEŽĀZIS

Vērsis

Jūsu iepriekšējās dzīves bija emocionāli nestabilas un nežēlīgas. Jūs zināt, kas ir ciešanas, bailes un liela, nepārvarama kaisle. Jūsu pašreizējā dzīvē jums dota, lai visu kārtīgi nostabilizētu. Stabilitāte un izturība, kombinācijā ar smagu darbu un pieredzi, jums pašalik ir pats svarīgākais. Ir pienācis laiks ļaut savai garīgajai pasaulei attīstīties ar darba palīdzību, lai tā var nobriest kā nākas un iemācīties, ka iepriekšējas dzīves jau ir garām, tādēļ tās nepieciešams aizmirst.

Jaunava

Pašreizējā dzīvē jūs māca, ka jums ir pilnas tiesības uz to, kas jums liek justies labi, turklāt emocijas tiek veidotas pakāpeniski – soli pa solim. Jums ir jāiemācās nepaļauties uz citiem, bet gan tikai un vienīgi uz sevi – jūs esat tas cilvēks, kas var pats sev palīdzēt. No iepriekšējām dzīvēm jums līdzi nāk vainas izjūta. Tieciet no tās vaļā pēc iespējas ātrāk. Jums joprojām rūp citi cilvēki, viņu liktenis un tas, kā jūs varat viņiem palīdzēt.

Mežāzis

Jūsu iepriekšējo dzīvju pieredze iet konfliktā ar autoritātēm, tādēļ jūs satraucaties par to, ka citi jūs kontrolēs vai jebkādā citā veidā izmantos jūsu vājības savā labā. Šajā dzīvē iemācieties būt paši sava autoritāte. Tāpat iemācieties būt atbildīgi par savām un citu emocijām. Šī dzīve ir paredzēta, lai nostabilizētos, turklāt disciplinēta dzīve nenozīmē, ka jums jābūt vēsiem un distantiem no citiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru