Mīlestības mēnesis tuvojas noslēgumam – uzzini, kāds tas būs zodiaka zīmēm

Uzzini, kas mīlestībā gaidāms katram Zodiaka zīmes pārstāvim!

 

AUNS Auni šajā periodā jutīsies kā no laivas izmesti, jo karjeras jomā ies smagi. Par laimi mīlestībā situācija būs citādāka. Spēsi rast kopīgu valodu ar mīļoto cilvēku un vienoties pat par tādām lietām, kuras iepriekš ir sagādājušas problēmas.

VĒRSIS Par kaut ko jutīsies vainīgs. Iespējams, ka situācija kļūs spraiga tavas uzvedības dēļ. Ja partnerim sanāk pateikt ko tādu, ko patiesībā nedomā, tad met lepnumu pie malas un nekavējoties atvainojies. Jo ilgāk gaidīsi, jo sliktākas būs sekas.

DVĪŅI Sapratīsi, ka pēdējā laikā partnerim neesi veltījis pietiekami daudz laika un uzmanības. Mēģini ar steigu to labot! Vienu vakaru centies pavadīt romantiskā gaisotnē ar partneri – kopīgi pagatavojiet gardas vakariņas, noskatieties labu filmu un kārtīgi izrunājieties!

VĒZIS Nepalaid garām iespēju apmeklēt kādu sabiedrisku pasākumu, lai iepazītos ar jauniem cilvēkiem. Nav izslēgts, ka tev pret kādu parādīsies simpātijas, un, kas zina, varbūt kādam pret tevi arī. Lai vai kā, šī solās būt visai neparasts periods mīlas jomā, kad zvaigznes ir nostājušās tev par labu.

LAUVA Ja esi attiecībās, tad šis ir piemērots laiks, kad izrunāt dažādas problēmas. Komunikācija būs īpaši svarīga, tāpēc neklusē par tām lietām, kas tevi patiešām uztrauc. Kopumā ļoti skaists periods!

JAUNAVA Liksies, ka atrodies starp diviem dzirnakmeņiem. Draugi teiks vienu, bet partneris – pavisam ko citu. Svarīgi būs atrast pašam savu viedokli, bet draugu un mīļotā teikto tikai uzklausīt. Mēģini saprast, kuri cilvēki tev dzīvē ir paši svarīgākie!

SVARI Notiekošo mēģini uztvert viegli un neņemt pie sirds to, ko saka pārējie. Iespējams, ka atklāsi kāda antipātijas pret savu partneri, kas visai nopietni liks pārdomāt to, cik atbilstošs viņš tev patiesībā ir.

SKORPIONS Mīlestībā Skorpioni var piedzīvot dažādas emocijas. Sākot ar priekiem beidzot pat ar asarām. Būsi ļoti emocionāls un viegli aizskarams. Mēģini rast balansu un harmoniju – tas ir tas, kas tev šobrīd ir nepieciešams.

STRĒLNIEKS Rozā brilles beidzot kritīs un parādīsies partnera patiesā daba. Iespējams, ka nāksies vilties, jo iedomas nesakritīs ar realitāti. Esi gatavs dažādiem pārsteigumiem. Ja esi attiecībās, tad šajā laikā jūsu starpā var rasties kāds pārpratums.

MEŽĀZIS Prātīgi būs, ja attiecības nesasteigsi un neskriesi notikumiem pa priekšu. Atceries, ka viss tāpat notiks tā, kā tam jānotiek, tāpēc lieki neprāto un nelauzi galvu! Mēģini domāt loģiski, nevis vadīties pēc sajūtām.

ŪDENSVĪRS Ja par pašreizējo simpātiju neesi īsti pārliecināts, tad attiecības labāk neuzsāc! Mēģini tikt skaidrībā ar savām jūtām, varbūt, ka tu ar šo cilvēku nemaz nevēlies veidot attiecības. Nesteidzies ar attiecībām!

ZIVIS Brīvie Zivju zvaigznājā dzimušie izjutīs pastiprinātu interesi no pretējā dzimuma puses. Iespējams, ka parādīsies jauni pielūdzēji vai pats par tādu kļūsi. Lai vai kā, garlaicīgi nebūs!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru