Izkāp no savas komforta zonas. Horoskops aprīļa mēnesim

Aprīlis visiem solās būt aizraujošs un neparasts. Kāds tas būs tieši tev, saskaņā ar tavu zodiaka zīmi?

Auns

Veltot laiku svarīgu lēmumu pieņemšanai, tava garīgā enerģija var palēnināties, bet tiklīdz tu izlemsi par labu kaut kam, tavu lēmumu nekas nespēs mainīt. Tev vajadzētu pievērst uzmanību budžeta plānošanai. Tu vari kļūt neiecietīgs aizstāvot savus uzskatus un uzklupt jebkuram, kura domas nesaskan ar tavām.

Vērsis

Tava garīgā enerģija kļūs spēcīgāka, tu nāksi klajā ar daudzām idejām, tev būs ko teikt un ar ko dalīties, tu vēlēsies izpausties. Šajā laikā necenties plānot lielus notikumus, lai neriskētu ar to, ka tie varētu noiet greizi. Šis ir itin piemērots laiks otrajām iespējām, tādēļ padomā, ko lietderīgu tu varētu pamēģināt vēlreiz.

Dvīņi

Tev zināmas grūtības sagādā pagātnes noslēpumi. Tev jāpiestrādā pie šo notikumu atstāšanas pagātnē, jo tie vairs neko labu tavā dzīvē neienesīs, pat tad, ja tie visu šo laiku kalpojuši kā mierinošs balsts.

Vēzis

Padomā par veidiem, kā tu varētu izkāpt ārpus savas komforta zonas, vislabāk būtu darīt kaut ko draugu lokā. Šajā laika posmā vari piedzīvot problēmas ar internetu, tādēļ noteikti saglabā rezerves kopiju ar svarīgajiem dokumentiem un apdomā, ko tu publicē internetā.
Lauva
Baudi dzīvi paplašinot redzes loku nebijušos veidos, meties jaunos piedzīvojumos un izzini pasauli. Iespējams, tev būs nepieciešama lielāka brīvība, lai darītu to, ko patiesi vēlies. Par spīti tam, tu kļūsi kaislīgāks. Ja vēl neesi atradis savu otro pusīti, šobrīd tev vajadzīga kaisle un drauga plecs bez saistībām. Ja esi attiecībās, dzīve ar mīļoto cilvēku kļūs arvien aizraujošāka.
Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!
Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru