Izkāp no savas komforta zonas. Horoskops aprīļa mēnesim

Jaunava
Tu izbaudīsi koncentrēšanos uz nopietnām lietām un nonākšanu pie konkrēta slēdziena. Mīlestībā tev jākoncentrējas uz lielāku intimitāti. Ja tev vēl nav otrās pusītes, tad tev nepieciešams kāds tumšs un noslēpumains cilvēks. Ja jau esi atradis savu īsto un vienīgo, tad stiprini starp jums esošo emocionālo saikni.
Svari
Mīlestības jomā te vajadzētu citiem veltīt vairāk laika un uzmanības, ja esi attiecībās, noteikti atbalsti mīļoto cilvēku itin visā, ko viņš dara. Ja vēl neesi saticis otro pusīti, tad meklē kādu, kurš pret tevi izturas ar cieņu un ir gatavs uzņemties saistības. Tev par labu nāks iešana uz kompromisiem.
Skorpions
Izbaudi strādājot pavadīto laiku un produktivitāti, rīkojies ar savu laiku lietderīgi. Iespējams, ka sākotnēji tev grūtības sagādās ķeršanās klāt darbiem, kas jāpadara, bet tiklīdz būsi iesācis, rezultāts būs visai drīz manāms.
Strēlnieks
Izbaudi lietas, kuras tev visvairāk patīk darīt, velti vairāk laika hobijiem. Tu kļūsi radošāks un jutīsi iedvesmu, kā arī vēlēsies dalīties mīlestībā, ko jūti. Mīlestības jomā kļūsi romantiskāks un mīlošāks, tev izdosies atkal piešķirt attiecībām dzirkstelīti.
Mežāzis
Tu izvēlēsies sev ierasto taktiku, tā tev ir skaidra un labi zināma. Mīlestības jomā vissvarīgākā būs emocionālā saikne, ja esi attiecībās, noteikti pie tās piestrādā. Ja vēl meklē otro pusīti, tad zini, ak tev nepieciešams kāds, kurš tevi emocionāli spēs atbalstīt.
Ūdensvīrs
Izbaudi koncentrēšanos projektu izpildei, tas stimulēs tavu prātu. Ar citiem cilvēkiem saikni izjutīsi garīgā līmenī, bet mīlestībā vairāk kā jebkas cits tev nepieciešama stimulācija. Ja esi attiecībās, velti lielāku uzmanību atvērtai komunikācijai. Ja meklē mīļoto, tev vajadzīgs kāds, ar kuru vari parunāt par visu un jebko.
Zivis
Tu kļūsi piezemētāks un stabilāks, noteikti velti laiku mīlestībai. Ja esi romantiskā partnera meklējumos, meklē kādu, kurš ir stabils un drošs, kādu, kas tevi lutinās. Ja jau esi atradis īsto un vienīgo, kopā ar viņu piestrādā pie fiziskās kaisles stiprināšanas.
Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru