Ājurvēdas padomi: kā pagatavot vienkāršu, bet efektīvu attīrošo dzērienu no ābolu etiķa

Ājurvēdas padomi

Ājurvēdas padomi: zināji, ka ābolu etiķis ir viegli pieejams, dabisks brīnumlīdzeklis, kas var atbrīvot tevi no toksīniem un izārstēt visdažādākās kaites?

 

 

Ābolu etiķis ir universāls līdzeklis, noderīgs gan pārtikā, gan uzkopšanā un veselības uzlabošanā. Tas ir izsenis pazīstams ar savām dziedējošajām un attīrošajām spējām.

Ājurvēdas padomi: Kā ābolu etiķis var uzlabot veselību

Šo maģisko šķidrumu var izmantot uz ādas, lai mazinātu akni un pigmentāciju vai arī matos, lai vairotu to mirdzumu un spēku. Ābolu etiķa skābums noder, apkopojot ievainojumus un brūces. Tas ir arī populārs svara zaudēšanas līdzeklis, kas palīdz mazināt tauku uzkrāšanos. Vēl šis brīnumlīdzeklis var kalpot kā ātrā palīdzība sāpošam kaklam.

Etiķa galvenā sastāvdaļa, etiķskābe, var nogalināt baktērijas, neļaujot tām savairoties veselībai kaitīgos daudzumos. Tas jau izsenis izmantots kā dezinfekcijas līdzeklis un dabisks konservants. Ābolu etiķis palīdz ķermenī izšķīdināt gļotas un attīrīt limfmezglus. Pētījumos atklājies, ka, pateicoties attīrošajām īpašībām, ābolu etiķis var pat mazināt alerģijas, kā arī cīnīties ar deguna blakusdobumu infekcijām un ar tām saistītajiem simptomiem, tādiem kā sāpošu kaklu un galvassāpēm.

Lasi arī: Kā novērtēt to, kas Tev dots? Padoms, kas tev noderēs!

Ābolu etiķis satur enzīmus, vitamīnus un minerālvielas. Tas palīdz ķermenim efektīvāk atbrīvoties no toksīniem, pirms tie nodara kaitējumu ķermenim. Tas uzlabo gremošanu un zarnu kustību, kā arī palīdz detoksificēt aknas, uzlabot asinsriti un samazināt holesterīna līmeni asinīs.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru