Antipātiju horoskops – kura zodiaka zīme visiem visvairāk riebjas?

Kuras zīmes pārstāvji tev nepatīk?

Auns

Auns necieš cilvēkus, kas ir lēnīgi un simtu reižu domā pirms pieņem lēmumus. Vislielākās antipātijas Auniem ir pret Zivīm, jo šie cilvēki, viņuprāt, dzīvo sapņu pasaulē.

Vērsis

Lai Vērši kādu neciestu, tam ir vajadzīgs nopietns un vērā ņemams iemesls. Bet viens no šādiem iemesliem ir vienaldzība. No visām 12 zodiaka zīmēm Vērši vissliktāk saprotas ar Dvīņiem. Ar šiem cilvēkiem viņiem patiešām nav pa ceļam.

Dvīņi

Dvīņi neprot neieredzēt, taču ir cilvēki, kas viņiem ir neinteresanti. Visgarlaicīgākie viņiem šķiet Mežāži, kas vienmēr ir piesardzīgi un baidās eksperimentēt.

Vēzis

Pirmajā acu mirklī varētu likties, ka Vēži vispār nevienu neienīst, taču tā nav taisnība. Vēžiem šajā ziņā ir ļoti spēcīgas emocijas. Kas visvairāk tracina Vēžus? Patmīlība un iedomība, it īpaši – nepamatota. Šī iemesla dēļ Vēžiem ir ļoti grūti sadzīvot ar Dvīņiem.

Lauva

Ar Lauvām sanaidoties nav viegli, taču, ja tas notiek, tad uz mūžu. Lauvām ir grūti saprasties ar Skorpioniem, jo viņiem šķiet, ka šie cilvēki nekad neparāda savu patieso būtību.

Jaunava

Jaunavas necieš “izlecējus” un egoistus, kā arī neīstus cilvēkus. Vienkāršāk gan būtu nosaukt tos, ar kuriem Jaunavām problēmu saskarsmē nav, nekā nosaukt tos, ar kuriem ir. Tomēr visgrūtāk atrast kopīgu valodu Jaunavām ir ar Zivīm un Strēlniekiem.

Svari

Svari mīl visus un īpaši neanalizē, kas cilvēkos ir atšķirīgs. Tomēr viņu patmīlību ietekmē tie, kas var iedragāt viņu pašapziņu. Un, pirmkārt, tie ir Jaunavas un Vēži – jo šie cilvēki, savukārt, neprot noklusēt to, ko domā.

Skorpions

Saskarsme ar Strēlnieku Skorpioniem ir neticami smaga. Skorpions pēc dabas ir privātīpašniecisks, bet Strēlnieks vispār nesaprot tādus vārdus kā atbildība, saistības vai ģimene. Jācer, ka šie divi kā pāris nekad nesatiksies.

Strēlnieks

Te jau viss pateikts – abpusējas attiecības ar Skorpionu!

Mežāzis

Dvīņi – tos Mežāži nesaprot vispār. Kā no citas planētas! Tāda kaitinoša vieglprātība, nekad nezina, ko no viņiem gaidīt, kaitinoša spontanitāte. Nē, ar Dvīņiem Mežāzis nevar pat nakšņot zem viena jumta.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem saprasties ar cilvēkiem vispār ir grūti, taču viņi to cenšas neizrādīt. Tādu īstu ienaidnieku viņiem nav. Savās bēdās viņi vaino paši sevi. Taču Ūdensvīri necieš cilvēkus, kas ir kaitniecīgi un ļauni. Tādi reizēm savās izdarībās mēdz būt Skorpioni.

Zivis

Bet, lūk, Zivīm ir grūti atrast kopīgu valodu ar Ūdensvīriem, kas vienmēr tiecas iepazīt pasauli un apgūt jaunas zināšanas. Zivīm kaitina, ka Ūdensvīri prot pieņemt lēmumus un rakstīt likumus paši savai dzīvei. Zivīm trūkst izlēmības, tāpēc tie, kam tās netrūkst, viņiem nepatīk.

Bet, runājot par Dvīņiem – jums tomēr derētu padomāt, kā jūs izturaties pret apkārtējiem cilvēkiem un cik bieži jūsu patmīlība ir pamatota un nepārsniedz robežas!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru