Horoskops mīlestībā no 27. maija līdz 2. jūnijam – neesi stūrgalvīgs!

Auns

Parasti tu esi visai runātīgs, problēmas parasti sagādā runas plūdu pārtraukšana. Būs pienācis brīdis, kad tev trūks vārdu. Tu būsi nonācis visai apkaunojošā situācijā un nezināsi kā tikt no tās ārā. Pārkāp pāri neredzamajai līnijai un saki visu, kā ir. Nebūs tik traki.

Vērsis

Astrālā enerģija var darīt tevi stūrgalvīgāku nekā parasti. Tu zini, ka savas nostājas paušana nav līdz galam pareiza, bet neko tur nevari padarīt, jo lieta saistīta ar tavu pašcieņu. Ja neesi diži daudz ieguldīji šajās attiecībās, vari tās izbeigt; bet, ja esi – tad mēģini mainīties.

Dvīņi

Sen apraktas un aizmirstas jūtas tagad nāks klajā. dīvainā nojauta, kas labu laiku neliek tev mieru, tagad kļūs kristālskaidra. Par to tev jābūt dziļi pateicīgam, jo tagad spēsi izprast intensīvo situāciju. Soli pa solim jums izdosies atrisināt problēmu.

Vēzis

Ja grūtības attiecībās rada finanses, tad ir pienācis īstais brīdis, lai pārbaudītu savu kontu. Tas palīdzēs tev stingrāk kontrolēt tēriņus. Šādas pārmaiņas ļaus ieviest kontroli finanšu situācijā, kā arī atvieglot attiecības. tev nenāktu par sliktu kļūt mazliet praktiskākam.

Lauva

Ja mīļotais cilvēks ir ļoti atturīgs pret tavu šarmu, neuztver to personīgi. Šis cilvēks vienkārši vēlas pavadīt laiku vienatnē, jo tas ir vitāli nepieciešams. Nevajadzētu izrādīt pārlieku interesi vai bailes par šo situāciju, tas būs lieki. Pieņem to, ka otrai pusītei nepieciešams laiks, lai izprast sevi, tas padara mūs tādus, kā mēs esam.

Lasi vēl: Atzīšanās mīlestībā – ko dara katra zodiaka zīme to izdzirdot?

Jaunava

Kāda tikšanās būs visai intensīva. Ja tu slepus ceri atrast kādu īpašu cilvēku, tad tu vari dabūt vairāk, nekā lūdzi. No otras puses skatoties, arī otrs cilvēks var būt tik pat pārsteigts un iepriecināts satiekot tevi. Jūs spēsiet viens otru iepazīstināt ar jaunu pieredzi.

Svari

Darbā vai lietu kārtošanas laikā gaidāmi visai interesanti atgadījumi. Tavā dzīvē nozīmīgu lomu var spēlēt cilvēks, kuram ir sakari ārzemēs. Var izrādīties, ka jūs saistīs kas vairāk, nekā tikai bizness.

Skorpions

Mīļotā cilvēka piedurknē var būt paslēpts kāds pārsteigums, kas var pilnībā mainīt tavu dzīvi. Tu būsi tik pārsteigts, ka tev būs nepieciešams mirklis, lai atgūtos. Tomēr, tiklīdz sapratīsi, kā par šo pavērsienu reaģēt, tu būsi priecīgs.

Strēlnieks

Astrālā enerģija radīs grūtības izteikties par savām jūtām. Tu zini, ka tev kaut kas jāsaka sirdsāķītim, jo nevari atstāt situāciju novārtā. Bet kā lai lietu formulē vārdos? Sāc ar baiļu pārvarēšanu; tiklīdz spēsi to izdarīt, viss pārējais būs kārtībā.

Mežāzis

Šīs nedēļas kaislīgā enerģija var radīt vielu pārdomām par jūtām. Ja tu esi jutis spēcīgu pieķeršanos kādam, kas visai bieži tevi mulsina, ir pienācis īstais brīdis atjaunot attiecības un ļaut tām nonākt jaunā līmenī. Jūs abi spēsiet atzīt, ka līdz šim ir bijušas lietas, kas atturēja jūs abus no pilnvērtīgām attiecībām.

Ūdensvīrs

Planētu izstarotā enerģija var satricināt tevi līdz pat saknēm. Ja mīļotais cilvēks pēdējā laikā uzvedas visai dīvaini, tad drīz uzzināsi, kādēļ. Tas būs saistīts ar iesaistīšanos attiecību veidošanā, citādi tavai otrajai pusītei var šķist, ka viņa vienīgā raujas vaiga sviedros.

Zivis

Šonedēļ tevi kāds var pārsteigt, uzdāvinot negaidītu dāvanu, tu būsi apjucis par to un nezināsi kā reaģēt. Tev būs grūti dārgo dāvanu pieņemt, jo neesi pārliecināts par šīs personas vadmotīviem. Lai kādas arī būtu izjustās sajūtas, paranojas izjušanai nav pamata.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru