Apslēptās personības tests – izvēlies vienu no ūdens krātuvēm, un uzzini, kāds cilvēks tu patiesībā esi!

Bilde Nr. 2 – Straujā upe

Dzīvā upe nozīmē domīgu, zinātkāru un pētošu personību, kura alkst saņemt atbildes. Jums patīk uzzināt un izmēģināt visu jauno. Lai arī jums ir interesanti iepazīties ar jauniem cilvēkiem, laimīgāks jūs esat vienatnē ar savām domām. Jums patīk izpētīt pasauli sev apkārt un jūs jūtat saikni ar dabu un Pasauli. Jūs ļoti mīlat dzīvniekus un viņi jūs.

Pateicoties jūsu mierīgajai un siltajai enerģētikai, pie jums labprāt vēršas draugi, kad viņiem vajag kādu, kam paraudāt uz pleca. Jūs cienat savas attiecības un esat ļoti sentimentāls. Jūs ļoti rūpējaties par savu mantu un māju un visu darāt ar pilnu atdevi.

Straujā upe – pārdomu, attīstības un kustības simbols. Drīz jums būs iespēja paplašināt savu horizontu visneticamākajā veidā, iespējams, tas būs ceļojums, jauna draudzība vai kāda cita iespēja. Jebkurā gadījumā, tas izmainīs jūsu dzīvi uz labāko. Nepalaidiet garām iespēju!

Bilde Nr. 3 – Ledāji

Ledus aukstais ūdens simbolizē drosmīgu, enerģisku un reizēm par mistisku personību. Jūs varat aizraut citus, jo jums piemīt spēks, kas ir vajadzīgs iedzimtam līderim. Nav svarīgi, kāds ir scenārijs, jūs vienmēr ievērojat pat visniecīgākās detaļas, kuras citi parasti palaiž garām. Jums ir labi attīstīta intuīcija un jūs labi izprotat cilvēkus un cilvēki par to ciena jūsu viedokli un jūsu intuīciju.

Par cik jums patīk izzināt un izmēģināt visu jauno, jūs vienmēr esat kompāniju, tusiņu un ceļojumu dvēsele. Ar jums var lieliski izpriecāties un izsmieties. Jūs cienāt  uzticību, godīgumu un pakāpenību, un ja reiz jūs dodat solījumu, tad vienmēr to arī izpildat.

Ledus ūdens – stabilitātes, dziļuma un piedzīvojumu simbols stāsta par to, ka jūs drīzumā saņemsiet patīkamu uzdevumu, kas tiks novērtēts pēc nopelniem. Iespējams, jūs šaubīsieties, ķerties šai lietai klāt vai nē, taču labāk noticiet saviem spēkiem un jūs uzzināsiet par sevi kaut ko jaunu un negaidītu.

Bilde Nr. 4 – Rāmais ezers

Mierīgā ezera izvēle atklāj mierīgas, praktiskas un vieglas dabas cilvēku. Nevarētu gan teikt, ka jūs nu pavisam esat mietpilsonis. Jūs labprāt iepazīstaties ar jauniem cilvēkiem un paplašinat savu paziņu loku. Vismierīgāk tomēr jūs jūtaties dabā. Jūs cienāt ikvienu dabas formu. Jums raksturīga ir sirsnība un iejūtība.  Jūs darāt laimīgus tos, kurus mīlat.

Jūs esat ļoti dāsni un līdzcietīgi, ar prieku atdosiet otram savu pēdējo kreklu( pat ja tas ir uzvilkts jums) tam ,kuram tas ir vairāk vajadzīgs. Tieši pie jums griežas cilvēki, kuri ir nonākuši nelaimē un lūdz morālu vai materiālu atbalstu. Jums raksturīga ir pieticība un strādīgums. Jūs esat Zeme sāls un jums ir ļoti laba sirds.

Rāmais ezers – spēka, goda un drošības simbols. Jums drīzumā uzticēs lietu, kas prasīs lielu atbildību, taču tā nesīs brīnišķīgus augļus. No sākuma jums var likties, ka jūs nederat šim uzdevumam, bet ziniet, ka labāk par jums šo darbu neizdarīs neviens. Tas būs tā vērts!

Bilde Nr. 5 – Mutuļojošs ūdenskritums

Ja jūs esat izvēlējušies ūdenskritumu, tad jūs esat stipra, kaislīga un dvēseliska personība. Jums piemīt īpašs pievilkšanās spēks un aizraujoša enerģētika. Jūs protat iekvēlināt un ar jums nekad nav garlaicīgi. Jums patīk muļķoties. Tāpat jums patīk iedziļināties savās domās un izpētīt jaunas zemes. Jums ir ļoti aktīva iztēle. Jūs esat kreatīva personība, taču par to zina tikai izredzētie.

Neskatoties uz to, ka pār jums valda emocijas un jūsu sirds, nevis prāts, jūs vienmēr domāat skaidri.  Jūs esat ļoti kaislīgi un mīlat smieties.  Un lai arī jums piemīt tieksme visu dramatizēt, drāmu attiecībās jūs neciešat. Jūs esat romantisks, gādīgs un vienmēr taisnīgs. Jums ļoti patīk skaistums un kārtība.

Mutuļojošais ūdenskritums – prieka, svētku un enerģijas simbols. Drīzumā jūs saņemsiet priecīgas ziņas, par kurām sapņojāt jau diezgan sen. Iespējams, tās atnāks pie jums ne tā, kā jūs bijāt gaidījis, taču tas būs sākums ļoti priecīgai nodaļai jūsu dzīvē.

Bilde Nr. 6 – Mazais dīķis

Jūs esat miermīlīgs un mierīgs cilvēks, bieži vien intraverts. Jūs gūstat prieku no maziem dzīves mirklīšiem. Kas citiem var šķist nesvarīgs (rāpojoša mārīte, sārta roze vai skaists saulriets), jums tas šķiet brīnišķīgs un apburošs. Jums nepatīk skaļas runas un rupja izturēšanās, tāpēc jūs turaties tālāk n visa veida drāmām un haosiem. Jūs cienat mieru, mājīgumu un klusumu.

Jums ir delikāts raksturs, kas patīk cilvēkiem, jo jūs esat pats taisnības un sirsnības iemiesojums, par ko arī jūs ļoti ciena jūsu draugi. Varbūt arī jūsu balss citiem neskan tik skaļi, taču jūs esat pacietīgs, stipri un emocionāli.

Mazais dīķis – māju, mierīguma un tradīciju simbols norāda, ka jūsu māja vai ģimene drīz kļūs lielāka. Varbūt kāds piedzims, vai kāds tiks adoptēts( jaunais ģimenes loceklis var būt kā divkājains, tā arī četrkājains), bet , iespējams, palielināsies īpašums.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru