Astrologu ieteikumi katrai zodiaka zīmei 2019. gadā

AUNS

Auniem astrologi iesaka uzupurēties citu cilvēku vai mīļotās lietas labā, kā arī riskēt, taču tikai vispiemērotākajos brīžos. Šos brīžus noteikti varat tikai Jūs paši, izmantojot intuīcijas palīdzību. Zvaigznes Jūs vēlas redzēt dzīvespriecīgus un azartiskus, taču tajā pat laikā piesardzīgus, nevis tādus, kas atļaujas neapdomīgi riskēt.

VĒRSIS

Vēršiem nāksies iemācīties savaldīt savas emocijas, tāpēc mēģiniet izvairīties no pēkšņiem emociju “uzliesmojumiem”, kas varētu no Jums atstumt tuvos cilvēkus. Šis gads Vēršiem var izvērsties par “cīņas” gadu, un tā būs cīņa pašiem ar sevi. Atcerieties to, ka emocionālie “uzliesmojumi” var kļūt par nopietnu konfliktu sākumu, tāpēc, ja Jūs nevēlaties pazaudēt mīlestību, draudzību vai pārtraukt darba attiecības, vispirms kārtīgi padomājiet un tikai pēc tam runājiet.

DVĪŅI

Dvīņiem astrologi 2019. gadā iesaka izvairīties no bezdarbības. Ja Jums liksies, ka varat nedaudz atslābināties un aizmirst par saviem pienākumiem, tad atcerieties to, ka atslābt šajā gadā nevar pat uz mirkli, pretējā gadījumā – tas var atnest ļoti daudz finanšu rakstura problēmu, turklāt tas pats attiecas arī uz mīlestību.

VĒZIS

Vēžiem 2019. gadā vajadzētu uzmanīties no nepareizi saliktām prioritātēm, tāpēc jau gada sākumā padomājiet par to, kura no dzīves sfērām prasa vislielāko laika un pūļu ieguldījumu. Ja tā ir mīlestība, tad turpiniet veltīt tai savu laiku tik ilgi, kamēr atrisināsiet visas problēmas šajā jomā un jutīsiet, ka varat pārslēgties uz kaut ko citu. Galvenais, lai viss tiek pabeigts arī Jūsu apziņā, nevis tikai realitātē. Neatlaidiet problēmas, kamēr līdz galam nebūsiet tās atrisinājuši!

LAUVA

Lauvām šajā gadā vajadzētu izvairīties no pārlieku lielas drosmes izrādīšanas, jo tas var beigties ar fiasko vai arī kļūt par izsmiekla objektu. Vairieties kritizēt tos, kurus cienāt, kā arī tos, kuri var ietekmēt lielākas masas. Pretējā gadījumā – var uzrasties ļoti daudz problēmu. Sargieties arī no muļķības, jo muļķība ir otra drosmes puse. Esiet daudz apdomīgāki un piesardzīgāki!

JAUNAVA

Jaunavām būtu labāk neko iepriekš neplānot. Rīkoties Jums vajadzētu tad, kad Jūs ir pārņēmusi iedvesma, analizējot situāciju, nevis prognozējot nākotni. Būvēt kaut kādus plānus var tikai dažām nedēļām uz priekšu, taču ne vairāk, tāpēc izvairieties no tā, pretējā gadījumā – Jūs vara dziļi vilties, jo izjaukti plāni Cūkas gadā var būt ļoti lielu problēmu sākums.

SVARI

Svariem šajā gadā vajadzētu uzmanīties no saviem netikumiem un vājajām pusēm, jo tieši tās 2019. gadā var ņemt pār Jums virsroku. Astrologi saka, ka 2019. gads būs laiks, kad problēmas nāks, galvenokārt, no mums pašiem. Uz Svariem tas ir attiecināms dubultā. Runa neiet tikai par egoismu vai slinkumu, viss var izrādīties daudz dziļāks. Atrisināt šīs problēmas Jums palīdzēs savlaicīga pašanalīze.

SKORPIONS

Skorpioniem 2019. gads var būt visnotaļ patīkams periods, tāpēc galvenais, no kā vajadzētu piesargāties – dīkstāve. Domājiet par to, kā atrisināt konkrēto problēmu, nevis centieties no tās aizbēgt. Neceriet uz to, ka kāds Jums palīdzēs, jo cilvēki ir skaudīgi, tāpēc tieciet ar visu galā paši saviem spēkiem!

STRĒLNIEKS

Strēlniekiem šis gads var dāvāt veiksmi sevis meklējumos, sava dzīves jēgas meklējumos. Jums pilnīgi noteikti nevajadzētu apstāties pie sasniegtā, tāpēc tad, kad jūtat sevī spēku pieplūdumu un noskaņojuma uzlabošanos, nosūtiet šo enerģijas plūsmu pareizajā virzienā un neatstājiet lietas nepabeigtas!

MEŽĀZIS

Mežāžiem šajā gadā, veicot kādu svarīgu lēmumu pieņemšanu, vispirms noteikti vajadzētu balstīties uz savu dzīves pieredzi. Visvairāk Jums vajadzētu uzmanīties no apkārtējo cilvēku dotajiem padomiem, jo neviens šo pasauli nespēj redzēt Jūsu acīm. Nebaidieties iet uz priekšu, balstoties uz savu loģiku. Piesargieties no balss, kas Jums teiks, ko darīt. Intuīcija vairumā gadījumu šajā gadā būs bezspēcīga.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem šajā gadā var nākties aizmirst par atpūtu, ja viņi pastāvīgi atliks visu uz vēlāku laiku. Tādā veidā var uzkrāties problēmas, tāpēc esiet daudz tālredzīgāki un maksimāli ātri no tām atbrīvojaties. Brīvais laiks Jums var kļūt par vislielāko dārgumu, tāpēc cieniet sevi un netērējiet savu laiku uz lietām, kas nedod nekādu labumu.

ZIVIS

No riskantajām Zivīm veiksme šajā gadā var novērsties, tāpēc varbūt arī kādā neparastā situācijā Jūs varat uzņemties risku, taču noteikti neaizmirstiet arī par atkāpšanās ceļu. Parūpējieties par to, lai iesaistīšanās avantūrās neatņemtu visu to, kas Jums jau ir, turklāt tas attiecas gan uz finansēm, gan mīlestību, gan veselību.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru