Attiecību horoskops februāra mēnesim – piedzīvosi visu emociju gammu!

Esam gandrīz iesoļojuši februārī, kas pilnīgi noteikti ir visīstākais mīlestības mēnesis, tāpēc centīsimies noskaidrot, kāds tās katram no mums būs šajā dzīves sfērā! 

Februāris katram no mums var kļūt par pagrieziena punktu attiecībās. Piedzīvosim visu emociju gammu. Lai saglabātu harmoniju attiecībās, daudz vairāk laika būs nepieciešams veltīt savas otrās pusītes vajadzībām.

Tiem, kas vēl nav satikuši savu īsto un vienīgo, šajā mēnesī būs iespēja pievērst sev piemērota cilvēka uzmanību un iegūt gan atbalstu, gan mīlestību.

 

AUNS

Ugunīgajiem Auniem trešais ziemas mēnesis var izrādīties visnotaļ sarežģīts laiks, jo Saules vājā pozīcijas šajā periodā var negatīvi atsaukties uz jūsu emocionālo stāvokli. Vislabvēlīgākais laiks personīgajām attiecībām būs pirmā mēneša puse, jo periodā no 1. līdz 11. februārim planētu stāvoklis jums nespēs radīt papildus problēmas.

11. februārī jums nedraudzīgā Venēra ieņems ļoti spēcīgu pozīciju, kas nozīmē to, ka līdz pat februāra beigām šī planēta var negatīvi ietekmēt jūsu attiecības ar mīļoto cilvēku. Lai izbēgtu no konfliktiem un saglabātu jūtas, pacentieties pievērst lielāku uzmanību tam, ko sakāt savam mīļotajam cilvēkam, neļaujiet vaļu aizskarošiem izteicieniem un uzticieties savam partnerim.

VĒRSIS

Pirmā februāra puse var radīt Vēršiem nelielas grūtības attiecībās ar mīļoto cilvēku. Mēness šajā mēnesī ļoti bieži mainīs pozīcijas, kas var ierosināt garastāvokļa svārstības. Iespējams, ka sava partnera vārdus un rīcību uztversiet pārāk emocionāli. Zvaigznes iesaka neieciklēties uz sīkumiem un koncentrēties uz sevi un savām vajadzībām.

Periodā no 11. līdz 28. februārim aktīvais Venēras atbalsts jums palīdzēs rast harmoniju attiecībās ar otro pusīti. Nebaidieties pārsteigt savu partneri. Spontāns un neparasts randiņš, jauns tēls vai kopīga pastaiga pa pilsētu palīdzēs atsvaidzināt jūsu jūtas. Brīvajiem Vēršiem februāra otrajā pusē var tikt dota iespēja satikt savu likteni. Lai nepalaistu garām šo laimīgo iespēju, pacentieties pēc iespējas vairāk laika pavadīt ārpus mājas un sekojiet līdzi Visuma sniegtajām zīmēm.

DVĪŅI

Gaisīgajiem Dvīņiem februāris solās būt visnotaļ veiksmīgs. Jums šajā periodā pilnīgi noteikti nevajadzētu skopoties ar jūtu izrādīšanu, tāpēc biežāk sakiet savam partnerim, cik viņš jums dārgs, vajadzīgs un svarīgs. Tas liks jūsu attiecībām uzplaukt no jauna un daudz spilgtākās krāsās. Vispiemērotākais laiks kopīgai laika pavadīšanai ar otro pusīti būs februāra otrā puse. Līdz pat mēneša beigām jūs bez īpašas piepūles nostiprināsiet savas attiecības ar mīļoto cilvēku, bet brīvie Dvīņi spēs apburt katru pretimnācēju. Viss, kas jums nepieciešams – mazliet vairāk pārliecības.

VĒZIS 

Vēžiem februāris nesolās būt visnotaļ stabils mīlas frontē. Īpašu uzmanību astrologi iesaka pievērst šiem datumiem: 1., 6., 7., 8., 11., 12., 13., 27. un 28. februāris. Šajās dienās attiecībās ar otro pusīti var rasties dažādi sarežģījumi. Lai novērstu strīdus un savstarpēju neapmierinātību, konsultējieties ar savu mīļoto cilvēku par lietām, kas skar jūs abus. Veiksmīgākās dienas randiņiem un kopīgai atpūtai – 16., 17., 18., 21., 22., 25. un 26. februāris.

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru