Horoskops sievietēm nedēļai no 28. janvāra līdz 3. februārim – neieņem mājsaimnieces lomu!

Šajā pārejas nedēļā enerģētika stabilizēs, kas nozīmē to, ka daiļā dzimuma pārstāves gaida emocionāls uzplaukums un ļoti daudz jaunu iespēju. 

Lai šī nedēļa paietu veiksmīgi, ļoti svarīgi ir pareizi uzsākt savu dienu. To piekopt vajadzētu jau no pirmdienas. Janvāra vietā nāks stabilais februāris. Astrologi apsola, ka dzīve kļūs vieglāka, jo planētu enerģija stabilizēsies, tomēr domāt par atpūtu ir par agru. Šobrīd ir jāpabeidz tas, ko esat iesākušas, lai sasniegtu panākumus dzīvē.

 

AUNS

Pirmajā nedēļas pusē jūs būsiet dzīvespriecīgas, enerģiskas un pilnas entuziasma, taču tajā pašā laikā jums būs visnotaļ sarežģīti kontrolēt savas emocijas, būsiet ātri nokaitināmas un nervozas. Turēt sevi grožos jums palīdzēs aktīvs darbs, kā arī pelnīta atpūta un relaksācija. Ceturtdien jūs pilnīgi noteikti varat tvert iespējas. Veiksmi daudzās lietās nodrošinās komunikācija ar apkārtējiem. No piektdienas jums jākļūst par sociāli aktīvām sievietēm. Neieņemiet mājsaimnieces lomu. Brīvdienās varat saskarties ar kaut kādām nepatikšanām ģimenē, taču tas būs tikai tādā gadījumā, ja nespēsiet kontrolēt savus vārdus.

VĒRSIS

Jums šī nedēļa būs mīlestības laiks. Izmantojiet savas sievišķās dotības, lai ne tikai savaldzinātu vīrieti, bet arī noturētu viņu sev blakus. Mīlestība šajā periodā kļūs par vissvarīgāko jūsu dzīves sfēru. Pirmdiena un otrdiena solās būt ļoti pozitīva. Jūsu sievišķā enerģija pieaugs, kas palielinās panākumus pie pretējā dzimuma. Mēness aptumsums aktivizēs jūsu slēptās rakstura nepilnības, taču necentieties emocijas turēt pie sevis – tas būs bezjēdzīgi. Astrologi ir pārliecināti, ka mīļotajam cilvēkam patiks arī jūsu tumšā puse, jo arī trūkumi reizēm var būt pievilcīgi.

DVĪŅI

Apkārt Dvīņiem dzīve vienmēr kūsā, un šī nedēļa pilnīgi noteikti nebūs izņēmums. Zvaigznes jums iesaka nodarboties ar kolektīvu darbību vai arī pavadīt daudz vairāk laika kopā ar draugiem. Jums pēc iespējas biežāk vajadzētu atrasties cilvēkos, lai uzlabotu ne tikai savu enerģētiku, bet arī pašnovērtējumu. Ja viss ritēs gludi, tad jau trešdien jūs būsiet gatavas atbildēt uz visiem aktuālajiem jautājumiem. Problēmas, kas attiecas uz visām praktiskajām lietām, jūs varat nodot draugiem vai kolēģiem. Šobrīd jums ir jākoncentrējas uz savu iekšējo pasauli. Ļoti produktīvs solās būt iekšējais dialogs.

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru