Attiecību horoskops – mīlestība ar savas zodiaka zīmes pārstāvjiem

Attiecības ar savas zodiaka zīmes pārstāvjiem. Paradīze vai elle zemes virsū?

Auns

Mīlas attiecības ar partneri, kura horoskopa zīme ir tāda pati kā jums, var būt diezgan sarežģītas, jo “zodiakālais brālis” atspoguļos gan jūsu labās, gan sliktās īpašības. Aplūkosim kādas tad ir šīs attiecības katrai zodiaka zīmei!

Šis ir karstasinīgs pāris. Jūs abi esat ugunīgi un impulsīvi, cenšaties uzspiest savu taisnību un tiecaties vainot viens otru, kad rodas sarežģījumi. No otras puses, jūs abpusēji “barojiet” savu kaislīgo dabu un protat lieliski kopā priecāties. Jūsu attiecības ir pastāvīga cīņa, bet dažkārt tās izvēršas par īstām titānu kaujām.

Vērsis

Vērši ir velnišķīgi spītīgi, viņus raksturo neelastīga un šaura virziena domāšana. Ja jūs virzāties pa vienu trasi, tas ir lieliski. Ja nē, tad abiem no jums ir jāpaplašina sava komforta zona, bet tas ir grūts uzdevums katram no jums. Jums abi esat nelokāmi savā viedoklī, tāpēc, ja viens no Vēršiem ir liberālis, bet otrs – konservatīvs, nedienas ir neizbēgamas. Vienīgā lieta, kurā jūs esat līdzīgi, ir mīlestība pret jutekliskām baudām.

Dvīņi

Dvīņiem vienam ar otru nekad nav garlaicīgi, un šajā savienībā ir diezgan daudz neprognozējamības. Vienam no jums ir jābūt stabilākam, lai attiecībām būtu nākotne, ņemot vērā, ka Dvīņu zīmē dzimušajiem ir nosliece uz nepastāvību un vieglprātību, kā arī viņi nav tendēti uz dziļu pieķeršanos. Tomēr jūs spējat izrunāt visas savas problēmas, lai tās atrisinātu, turklāt jūs abi dievināt spilgtu saviesīgo dzīvi.

Vēzis

Viena no labākajām savienībām starp diviem vienas un tās pašas zīmes pārstāvjiem. Vēži ir cilvēki, kas orientēti uz ģimeni un omulību, viņi ir mājās sēdētāji un intraverti. Lielākais trūkums – kad jūs iemācīsieties paciest sava partnera drūmo noskaņojumu un kaprīzes (un neuztvert tās personiski!), starp jums var izzust seksuālā dzirksts.

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru