Neparasti veidi, kā noteikt gaidāmā bērna dzimumu

Kas var būt skaistāks par bērniņa gaidīšanas periodu? Ir tik fantastiski gaidīt bērniņu un domāt – būs puisītis vai meitenīte. Mūsdienu medicīnā jau ir iespējams ļoti ātri noskaidrot bērniņa dzimumu, taču ir vecāki, kas tomēr vēlas ieturēt sava veida intrigu.

Īsāk sakot, patiesībā jau nav tā, ka nav iespējams saprast, kāds dzimums gaidāms, jo ir daudz dažādas zīmes, kas lieliski liecina par gaidāmo dzimumu. Vēlaties zināt, kādas ir šīs zīmes? Tad mūsu raksts ir piemērots tieši jums!

1.Ādas izmaiņas. Teju katra grūtniece pamana izmaiņas savā sejas un ķermeņa ādā. Tiek uzskatīts – ja āda paliek taukaina, tad būs jāgaida meitiņa, bet, ja āda paliek sausa, tad gaidāms puisītis.

2. Grūtniecības laikā pumpas paliek aizvien trakākas. To izraisa ādas taukošanās.

3. “Spīdēšana”. Jūs noteikti esat dzirdējuši, ka grūtnieces runā par lielisku sejas spīdumu. Šāda sejas spīdēšana parasti ir tikai tām sievietēm, kuras gaida puisīti.

4. Linea nigra (tumša līnija pāri vēderam). Tā ir vertikāla līnija pāri vēderam no nabas līdz kaunuma kaulam. Reizēm tas pat šķērso nabu. Tiek uzskatīts – ja līnija apstājas zem nabas, tad gaidāma meitene, bet, ja līnija beidzas virs nabas – gaidāms puisītis.

5. Sodas tests. Lai gan tas izklausās dīvaini, taču tas strādā. Jums nepieciešams pačurāt podā un piebērt pēc tam klāt sodu. Ja gadījumā poda saturs sāks čurkstēt – jūs gaidāt puisīti. Šī testa precizitāte ir apmēram 80%.

6. Ja jūsu mati kļuvuši vārgi un neveselīgi, tad jums gaidāt meitenīti. Ja mati kļūst spīdīgi un apjomīgi, tad jūs gaidāt puisīti.

7. Matiņi uz jūsu ķermeņa. Ja gadījumā ķermeņa apmatojums sācis ārkārtīgi ātri augt, tad tiek uzskatīts, ka gaidām puisītis.

8. Tiek uzskatīts – ja liekais svars pienācis klāt tikai vēdera apvidū, tad jūs gaidāt puisīti. Ja liekais svars nācis klāt visā ķermenī, tad jūs gaidāt meitenīti.

9. Kāju temperatūra. Ja pamanāt, ka jums aizvien biežāk salst kājas, tad jūs noteikti gaidāt puisīti.

10. Kājas izmērs. Lūk, vēl viens pārsteigums! Ja sieviete gaida puisīti, tad viņas kājas izmērs var mainīties.

11. Tieksme pēc ēdiena. Tiek uzskatīts, ja jūs gaidāt meitenīti, tad jūs velk pēc saldumiem, ja puisīti – tad pēc sāļa ēdiena.

12 Augļa atrašanās vieta jeb izvietojums. Ja grūtniecei vēders ir vislielākais lejasdaļā, tad gaidāms puisītis, ja augšdaļā – meitenīte.

13. Bērna tēva svars. Šis punkts noteikti izklausās ļoti interesants. Tiek uzskatīts – ja bērna iznēsāšanas laikā tēvam sāk pieaugt liekais svars, tad gaidāma meitenīte.

14. Galvassāpes. Visbiežāk no galvassāpēm cieš sievietes, kuras gaida puisīti.

15. Gulēšanas poza. Ja jūs guļat uz kreiso sānu, tad gaidām puisīti, bet, ja guļat uz labā sāna, tad gaidāt meitenīti.

16. Krūšgalu krāsa. Grūtniecības laikā noteikti pievērsiet uzmanību krūšgalu krāsai, jo tā var par daudz ko liecināt. Piemēram, ja jūsu krūšgali kļuvuši tumšāki, visticamākais, ka gaidāt puisīti.

17. Krūšu izmērs. Ja jūsu labā krūts kļuvusi lielāka par kreiso – jūs gaidāt puisīti. Ja kreisā krūts palikusi lielāka par labo – gaidāt meitenīti.

18. Neveiklība. Šis ir ļoti amizants punkts! Ja grūtniecības laikā pamanāt, ka esat kļuvusi daudz neveiklāka, tad, visticamākais, ka gaidāt puisīti.

Šie visi iepriekš minētie punkti nav medicīniski apstiprināti, taču tādas liecības sniedza pašas grūtnieces. Jūs esat šīm lietām pievērsuši uzmanību? Ja jā, tad noteikti dalieties ar saviem iespaidiem komentāros.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru