Cik seksuāli pievilcīga ir katra zodiaka zīme – šeit ir vērtējums!

AUNS

Pievilcīgs, Auns, protams, ir pievilcīgs. Bet vai pats pievilcīgākais, ja runājam par seksuālo pievilcību? Skalā no viens līdz desmit Auns iegūst 6 balles.

VĒRSIS

Vērsis ir tas, kurš visbiežāk parādās mūsu fantāzijās pieguļošā, mitrā kreklā, kas izceļ tā auguma aprises. Tieši tādēļ Vērsis saņem veselas 8 balles.

DVĪŅI

Dvīņi zina, kā savaldzināt – gan ar prātu, gan ar ķermeni. Šī iemesla dēļ Dvīņi saņem 7 balles.

VĒZIS

Vēzis ir iejūtīgākais, emocionālākais un saprotošākais no visiem; tas nebūt netēmē ikvienā topā iegūt augstākos novērtējumus, jo tam pietiek ar emocionālo baudu, ko tas sniedz citiem un ko tie novērtē. Šī iemesla dēļ Vēzis saņem 4 no 10 ballēm.

LAUVA

Saturieties, jo nāk Lauva. Pievilcīgā Lauva, kuras klātbūtne vien liek sirdij dauzīties stiprāk, ātrāk. Lauva ir īstens seksapīls, tādēļ tā saņem apaļas 10 balles.

JAUNAVA

Jaunava, pati to neapzinoties, prot būt seksualitātes iemiesojums. Un tieši šī kautrā neapzināšanās to padara vēl pievilcīgāku, tādēļ Jaunava saņem 7 balles.

SVARI

Svariem nepiemīt neapslapējams seksapīls, bet tiem piemīt kas cits, neizskaidrojams, kas tos padara tik iekārojamus. Tomēr Svari saņem vien 3 baļļu novērtējumu.

SKORPIONS

Ir visi parastie mirstīgie un tas ir Skorpions – seksapīla dievs. Skorpionu neinteresē noteikumi, tādēļ skalā no 1 līdz 10 tas iegūt 15 balles.

STRĒLNIEKS

Strēlnieks prot ievērot noteikumus. Tas zina, gudrība, tas ir seksīgi. Un tieši tādēļ Strēlnieks saņem 9 no 10 ballēm.

MEŽĀZIS

Mežāzis reti tiecas izrādīt savu seksapīlu, tam šādas ārišķības šķiet liekas; šī iemesla dēļ Mežāzis saņem 5 baļļu novērtējumu.

Lasi arī: Saderību horoskops – Tabula, kas īsi un konkrēti parāda labākos un sliktākos zīmju pārus

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs, līdzīgi kā Mežāzis, neizrāda savu seksapīlu, tas to taupa vienam vienīgajam cilvēkam, jo tikai tas ir svarīgi. Tādēļ Ūdensvīrs saņem 6 no 10 ballēm.

ZIVIS

Zivis ir jautras, šarmantas, bezkaunīgas un rotaļīgas.. jūs jau saprotat, kur tas ved. Tas ved uz Zivju seksapīlu, ka ir 9,999999 …. mēs šaubāmies, ka šis skaitli 9 kaut reizi nomaina kaut kas mazāks par to. Zivis vienmēr tiecas uz seksapīla pilnību, pašas to neapjaušot.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">haralds elceris</cite>

    ej tu nost! tikai 7 balles! это уже наезд!

  • <cite class="fn">Maksims</cite>

    nu svarus jūs gan esiet “nolikuši” 3 balles no 10 kamēr citiem pat ir iedotas 15 balles wtf? kautkāds sviests

Pievienot komentāru