Daudzi viņus nesapratīs – 3 Zodiaka zīmes, kuras vienkārši neprot mīlēt!

Ne visi cilvēki ir vienādi – ir tādi, kuri ir pilni mīlestības, bet ir arī tādi, kuri neprot mīlēt.

Ar nožēlu jāatzīst, ka mūsdienās mīlestība vairs netiek uztverta tik nopietni. Cilvēki mētājas ar trīs maģiskajiem vārdiem, īsti pie tiem nepiedomājot. Arī šīs zodiaka zīmes mēdz izteikt šos vārdus, īsti tā nejūtoties.

DVĪŅI

Dvīņi var likties romantiski un flirtēt mīloši. Nekas it kā neliecina, ka viņi neprot mīlēt. Problēma patiesībā slēpjas tajā, ka viņš nevienam nevēlas pieķerties. Diemžēl, bet diezgan bieži šīs zīmes pārstāvji mēdz krāpt. Krāpšana pavisam noteikti liek šaubīties par partnera mīlestību un, ja tas notiek atkārtoti vairākās attiecībās, tad ir pamats ticēt tam, ka Dvīņi vienkārši neprot mīlēt.

ŪDENSVĪRS

Šīs zīmes pārstāvji ne tikai mīl brīvību, bet ar jūtu izrādīšanu ir uz “Jūs”. Viņa partneris var padomāt, ka Ūdensvīrs nemāk mīlēt, kaut gan patiesībā viņš neprot izrādīt savas jūtas. Par cik Ūdensvīrs nav ierobežojams un kopdzīvē ir būtībā nepiekāpīgs, viņš rada iespaidu, ka nekas viņu neuztrauc – pat attiecības ne.

STRĒLNIEKS

Gluži kā Ūdensvīrs, arī Strēlnieks zina, cik labi būt brīvam. Jāteic, ka Strēlnieki, atšķirībā no Ūdensvīriem, ir mazliet līdzīgāki Dvīņiem, jo mīl flirtēt. Te nu varētu šaubīties, vai Strēlnieks patiešām ir uzticīgs, jo melot viņš prot! Strēlnieki dzīves laikā bieži maina partnerus, kas liek apšaubīt viņa spēju mīlēt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru