4 Zodiaka zīmes, ar kurām attiecībās tu būsi kā septītajās debesīs

Lūk, ar kurām zodiaka zīmēm parasti izveidojas pasakaini skaistas attiecības!

Šeit, protams, ir jāņem vērā, zodiaka zīmju saderība, bet, neskatoties uz to, šo zīmju pārstāvji ir vislabākie un ideālākie partneri.

VĒZIS

Vēžu zvaigznājā dzimušie ir ļoti mīloši, kā arī gādīgi cilvēki. Vēžu sievietes ir lieliskas sievas un mātes, bet Vēžu vīrieši – ļoti gādīgi, rūpīgi un vienmēr mīloši tēvi, kuri bērniem nekad neko nežēlos. Šis ir lielisks partneris, ja vēlies ilgtermiņa attiecības, jo Vēži īsiem romāniem un dēkām nav gluži radīti sakarā ar to, ka mēdz mīļotajā cilvēkā iemīlēties no visas sirds. Visai ilgi mēdz pārdzīvot šķiršanās.

VĒRSIS

Vīrietis-Vērsis būs īsts ģimenes apgādātājs, kurš, paralēli darbiem, vienmēr atradīs laiku sievai un bērniņiem.

Vērši spēj daudz pieciest, bet visam ir mērs. jāteic, ka Vērsis reti kad kāro pēc mierīgas un jāteic, ka pat garlaicīgas sievas. Viņš vēlas attiecības, kurās viņš var justies dzīvs!

Vērsis nekad nepadosies, un vienmēr būs gatavs piestrādāt pie attiecībām arī tad, ja tās ir uz sabrukšanas sliekšņa.

SVARI

Svari nekad nemeklēs kašķi, jo viņš vienkārši necieš strīdus. Šīs zīmes pārstāvji meklēs mieru un klusumu attiecībās. Jā, šīs, iespējams, nebūs pašas kaislīgākās attiecības, bet mierīgākās, stabilākās un nosvērtākās – pavisam noteikti! Īsta paradīze un harmonija ar šīs zīmes pārstāvjiem ir garantēta!

LAUVA

Kaut gan sākumā varētu likties nedaudz dīvaini – ko gan Lauva dara šajā topā? Atbilde ir pavisam vienkārša – Lauvas ir ļoti mīlošas un dāsnas zīmes, bet par to jau neviens tik skaļi nerunā – pat pašas Lauvas ne. To zina tikai viņu tuvākie…

Lauva nekad nepažēlos laiku kādam, ko mīl. Viņš vienmēr meklēs veidus, kā attiecības padarīt aizraujošas un interesantas. Varam garantēt – garlaicīgi nebūs, un rutīna neiestāsies!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru