Dienas horoskops 24. oktobrim – mazāk filozofē, vairāk dari!

Uzzini, kas šodien gaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS Ja vēlies darīt ko spontānu, tad šodien ir tā diena, lai to darītu. Nav jādomā par citu jūtām, šodien vari atļauties būt egoists.

VĒRSIS Būs jāpiekopj jauna darba metode, jo iepriekšējā vairs nekādīgi nestrādās. Atkāpies no visa cita, lai varētu pievērsties svarīgākajam.

DVĪŅI Lai arī esi pieradis vienmēr iegūt to, ko vēlies, šodien tieši nāksies no tā atsacīties. Vienmēr dzīvē viss gludi neiet..

VĒZIS Izraisīsies ne visai patīkami strīdi – ar tiem būs jātiek galā ar visām varītēm. Esi piekāpīgāks citiem cilvēkiem – tas pavērs jaunas iespējas.

LAUVA Domas par nākotni šķitīs mazliet biedējošas. Nevajag tik daudz domāt par to, kā būtu, ja būtu, vienkārši rīkojies, lai rastu atbildi.

JAUNAVA Tavs dabiskais šarms šodien būs topā – visi to pamanīs un pakļausies tam. Neignorē cilvēkus, kuri pievērš tev uzmanību.

SVARI Šodiena būs kā viens liels piedzīvojums, bet tevi dažos brīžos ieskaus nevēlama kompānija. Tomēr visam kaut kā būs jātiek cauri.

SKORPIONS Būs diezgan grūti apstākļi – sarežģīti uzdevumi, niķīgi cilvēki. Cilvēks, kurš tev ir pats mīļākais, būs arī lielākais atbalsts.

STRĒLNIEKS Padomā labi, pirms rīkojies. Lai arī šajā situācijā saskati daudz plusu, ir arī tikpat daudz mīnusu, tādēļ visam jāpievēršas ļoti strikti.

MEŽĀZIS Lai arī īpaša romantika tev nav vajadzīga, iesaku tomēr par to padomāt. Tas nostiprina iekšējo līdzsvaru. Arī vienatnē.

ŪDENSVĪRS Nemēģini idiotam iestāstīt, kāds būtu vispareizākais risinājums situācijai. Ir cilvēki, kuriem mūžam palikt aizspriedumainiem un redzēt visu šaurā lokā!

ZIVIS Ar alkohola lietošanu esi uzmanīgs! Var sanākt, ka nejūti mēru un beigās pasaki pārāk daudz privātas informācijas. Ieturi mēru!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru