Lūk, kuru zodiaka zīmju vīrieši jāizvēlas par saviem vīriem

 

Ticēt horoskopam vai tomēr nē, ir katra paša personīgā darīšana, taču ikvienam pienāk kāds brīdis dzīvē, kad nedaudz gribas noņemt atbildību no sevis un uzticēties zvaigznēm, ne tā? It īpaši, kad runa iet par mīlas lietām!

Astroloģiskos raksturojumus sagatavojusi astroloģe Vera Hubelašvili.

Auns

Vīrieši Auni savu patieso dabu parāda uzreiz, tādēļ pēc laulībām nekas nemainās. Tādēļ, ja jūs domājat, ka jums kaut kādā veidā izdosies savu vīrieti izmainīt, tad varat uz to nemaz necerēt. Zīmogs pasē viņiem ir tikai formalitāte, kas viņu ieradumus noteikti nekādi nemainīs. Šiem zodiaka zīmes vīriešiem ir jābūt savam stūrītim – gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Viņiem ir nepieciešams stūrītis, kur nodarboties ar saviem hobijiem, kā arī iespēja laiku pa laikam atpūsties bez savas izredzētās pie sāniem.

Vērsis

Vērsi var nosaukt par vienu no visuzticīgākajiem partneriem.Vīrietis-Vērsis nav pārlieku pārspīlēts, viņam var viegli izdabāt. Taču, ja runa ir par kaut kādām principiālām lietām, viņš noteikti nepiekāpsies. Ja jūs apprecēsiet Vērsi, varat būt drošas, ka viņš būs ļoti gādīgs tēvs jūsu bērniem. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ļoti augstu vērtē ģimenes labklājību, tādēļ arī šķiras viņi ļoti reti kad.

Pāršķir lapu, lai lasītu arī par pārējām zīmēm!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru