Dienas horoskops 5. novembrim – labāk pabūt ēnā!

 

Un kas šodien sagaida tevi?

AUNS Pastāvi labāk ēnā. Nevarēsi piedalīties tur, kur vēlēsies. Mazliet gribēsies arī slinkot, bet vakarā centies saņemt sevi rokās un to pārvarēt.

VĒRSIS Laiks pārmaiņām – visvairāk savos nākotnes plānos saistībā ar izglītību un darbu. Meklē padomu pie kāda zinošāka cilvēka!

DVĪŅI Būs jāseko balansa un harmonijas principiem, ja gribēsi justies labi. Nekoncentrējies uz personiskajām vajadzībām, tas var tevi pārlieku atvairīt no citiem cilvēkiem.

VĒZIS Ja gribi sasniegt mērķus, tad pie darba būs jāceras jau no paša rīta. Liksies, ka kaut kas neiet īsti lāgā – būs jāmeklē problēmu sakne.

LAUVA Sarunas visu laiku panāks pretējo efektu domātajam. Daudz nesaprašanos, bet laba diena, lai iepirktu kaut ko jaunu!

JAUNAVA Mīlas dzīvē būs kādi klupšanas akmeņi. Centies tiem pārkāpt pāri. Sāksi atklāt sava partnera patiesos nodomus – tev jāzina, vai esi ar tiem mierā.

SVARI Radīsies kritiska situācija – gan mājās, gan darbā. Nepieņem kompromisus, cīnies par savu. Uzticēties vari tikai un vienīgi sev.

SKORPIONS Iespējams, ka šodien kaut kas būs jāmaina, kaut kam jāpārkāpj pāri un kaut kas jānoliek malā. Esi mazliet sevi pazaudējis, bet šis laiks būs laba pieredze.

STRĒLNIEKS Tas, ka tu atgriezies vecā dzīves ritmā, nenāk tev par labu. Paskaties uz sevi no malas un izspried, vai šāds tu patiešām vēlies būt arī turpmāk.

MEŽĀZIS Maģiski spēsi šodien atrisināt visas problēmas. Viegla un brīva diena, kad nedrīkst sev ļaut uzbrukt stresam- izvairies no nepatīkamā!

ŪDENSVĪRS Pret tevi šodien attieksies ar greizsirdību, dusmām un agresiju. Centies nolīdzināt klupšanas akmeņus- būs daudz jāstrādā.

ZIVIS  Nesēdi mājās un nedomā, kā šo dienu vislabāk būtu pavadīt! Vislabāk jutīsies draugu kompānijā, tāpēc izmanto visas sniegtās iespējas! Šo dienu ieteicams maksimāli saplānot.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru