Zodiaka zīmes, kurām šajā nedēļā ir jābūt piesardzīgām (5.-11.novembris)

Noskaidro, kurām Zodiaka zīmēm šajā nedēļā būtu jābūt visuzmanīgākajām, pieņemot lēmumus un saskaroties ar citiem cilvēkiem!

VĒZIS

Šonedēļ pie savām problēmām nevaino apkārtējos vai vienkāršu apstākļu sakritību – centies vainu saskatīt arī pats sevī! Iespējams, ka šonedēļ tevi pārņems neliels uztraukums, būs visai grūti tikt galā ar šīs nedēļas pienākumiem, taču, ja sasparosies, tad visu izdarīsi ļoti labi!

Radīsies zināmas problēmas ar motivācijas meklējumiem, vēlēsies padoties slinkumam. Taču šonedēļ paturi prātā – jo laicīgāk kaut ko izdarīsi, jo laimīgāks un atvieglotāks jutīsies pēc tam!

JAUNAVA

Uz notiekošo mēģini raudzīties no cita skatupunkta, iespējams, ka visa situācija no malas izskatās smieklīgi, un tev nav pamata uztraukumam. Lai vai kā, šo nedēļu centies pavadīt, pārdomājot pagātnē pieļautās kļūdas, cenšoties tās atkārtoti nepieļaut.

Neatkarīgi no tā, ko šonedēļ darīsi, kaut kas līdz galam nešķitīs pilnīgā kārtībā, izjutīsi neapmierinātības sajūtu. Iespējams, ka pēkšņi atcerēsies par kādu nepaveiktu darbu, kuram jau sen bija jābūt padarītam, iespējams, ka radīsies zināmas naudas problēmas.

ŪDENSVĪRS

Pievērs īpašu uzmanību tam, ko tu runā! Nesaki neko sliktu par tiem, kurus nepazīsti – tu nezini, kam viņi ir gājuši cauri! Būtiski paturēt prātā to, ka tev ne vienmēr ir taisnība, neesi stūrgalvīgs, bet gan mēģini piekāpties!

Šonedēļ Ūdensvīra zvaigznājā dzimušie būs īpaši viegli aizkaitināmi, kad zudīs pacietība attiecībā uz dažiem indivīdiem, kuri jau iepriekš tevi ir nedaudz kaitinājuši.  Labāk mēģini saprast to, ka tev viņus neizmainīt!

Izteikta nervozēšana liegs iespēju loģiski domāt – mēģini atslābināties!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru