Domstarpību horoskops. Kurā zodiaka zīmē dzimst lielākie strīdnieki?

Kurš neņem nepatīkamas situācijas pie sirds, bet kurš apvainojumu neaizmirsīs līdz kapa malai? Kuras zodiaka zīmes visvairāk ļaujas skandāliem un konfliktiem?

Strīda vai konflikta enerģija nepatīkami satrauc visus, bet katru ietekmē atšķirīgi. Vieni paši meklē iemeslu kašķim, kamēr citi tiecas apvainoties katrā izdevīgā gadījumā. Iepazīsti sevi un savus pretiniekus – konfliktu horoskops pateiks priekšā, kā apkārtējie izturēsies spriedzes pilnā situācijā.

Uguns zīmēs dzimušo reakcija uz konfliktiem

Lielākie skandālisti no visām zodiaka zīmēm, šķiet, ir Auni. Viņi momentā uztver visus un visu kā konkurenci un metas cīņa, lai aizstāvētu savas tiesības. Viņi ļoti bieži strīdas, lamājas, bet par laimi nav ļaunatminīgi vai atriebīgi un ātri aizmirst aizvainojumus.

Strēlnieki dievina strīdus un diskusijas, kas reizēm var pāraugt arī nopietnā konfliktā. Tāds cīniņš var ievilkties uz vairākām nedēļām.

Lauvas, vēl viens uguns stihijas pārstāvis, pēc sava astroloģiskā rakstura nav tendēti uz strīdiem. Bet, ja kāds uzkāps viņiem uz ķepas vai noniecinās sasniegumus, viņi spēj, piemēram, gadiem tiesāties, lai panāktu savu.

Kā konfliktē Zemes zīmēs dzimušie?

Zemes zīmēm strīdiņi nepatīk. Viņi dodas cīņā tikai tad, kad kaut kas apdraud viņu autoritāti, sasniegumus vai īpašumus.

Vērsis pēc rakstura strīdas nelabprāt, īpaši sīkumu dēļ. Bet, ja lietas nonāk, piemēram, pie šķiršanās, dalot īpašumu viņš var karot līdz pulsa zudumam un neatdos pat tējkaroti, kuru uzskata par savu.

Jaunavas ir viegli satraucamas un var stundām ilgi strīdēties, aizstāvot savu taisnību. Un viņas grūti nomierināt, ar kaut ko uzpirkt, piesolīt kaut ko.

Mežāzis ir piesardzīgs, strīdas un konfliktē nelabprāt. Tomēr, ja kāds pārkāpj viņa izvirzītos noteikumus vai neizpilda savus pienākumus, Mežāzis var zaudēt paškontroli un nenomierināties, kamēr viss nebūs nokārtots viņam pa prātam.

Kā konfliktos sevi parāda Ūdens stihijas zīmes?

Ūdens stihijas zīmes šķietami ir vismierīgākās, bet tas tiešām ir tikai šķitums. Vēži ļoti emocionāli pārdzīvo katru strīdu un, kā likums, ātri pieņem mierizlīgumu, jo ļoti raizējas nesaprašanās dēļ. Tai pašā laikā viņi prot sarīkot histēriju un liet asaras burtiski par katru nieku, kas neattiecas uz konkrētajām domstarpībām.

Skorpions visdrīzāk būs gatavs atkāpties uz iepriekšējām pozīcijām, nevis cīnīties līdz galam. Tomēr jābūt piesardzīgam, jo šīs zīmes pārstāvis, novests līdz galējībām, spējīgs likt lietā arī fizisku spēku vai citādi zaudēt paškontroli. Tāpēc apkārtējiem labāk viņu pārāk nekaitināt.

Zivis izvairās no strīdiem kā no uguns, labāk piekāpjas, nekā pacieš niknus kliedzienus un dusmās sašķiebtas sejas.

Gaisa stihijas zīmes strīdu karstumā

Gaisa zīmes labprāt iesaistās diskusijās, bet no konfliktiem cenšas izvairīties.

Svari ārkārtīgi necieš jebkādus strīdus, vienmēr cenšas vienoties un panākt kompromisu mērķu sasniegšanā.

Dvīņi jau pēc dažām minūtēm aizmirst katru saķeršanos un nesaprot, kāpēc kāds uz viņiem apvainojies.

Tikai Ūdensvīrs var ilgi un aizrautīgi strīdēties un pierādīt savu taisnību līdz pēdējam.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru