Dzimšanas datuma ietekme uz taviem apslēptajiem talantiem

Intimitāte – tā ir gan pašsajūta, gan iespaids, kādu jūs radāt apkārtējiem, kā arī jūsu uzvedība gultā.

Intimitāte cilvēkā jau sākotnēji tiek ielikta, un tikai retos gadījumos ir iespēja kaut ko mainīt. Par intimitāti pamatā “atbild” astroloģiskie rāditāji, toties ne mazāk svarīgu lomu spēlē arī numeroloģija. Un šodien mēs pastāstīsim par to, ko var uzzināt par indivīda intīmo potenciālu, orientējoties uz pilnu cilvēka dzimšanas datumu.

Numeroloģiskie aprēķini

Viss, kas jums ir jādara – vienkārši jāsaskaita atsevišķi dzimšanas dienas, mēneša un gada cipari, rezultāts jānovienkāršo līdz vienam skaitlim ( no 1 līdz 9), visi trīs skaitļi jāsaskaita un atkal jānovienāršo. Tā jūs iegūsiet savu Dzīves Ceļa Skaitli.
Piemēram, jūs interesējošā cilvēka dzimšanas dati ir  – 12.07.1973. Lūk, kā izskatās aprēķini:

1+2=3

0+7=7

3+7+2=12=1+2=3

1+9+7+3=20=2+0=2

Tādā veidā augstāk esošās personas Dzīves Ceļa Skaitlis ir 3.

Tieši tādā pašā veidā jūs varat izrēķināt savu Skaitli. Abu Skaitļu zināšana palīdzēs jums labāk saprast gan sevi, gan arī mīļoto cilvēku, kā arī atrast jūs abu apmierinošu intimās uzvedības modeli. Vai arī, tieši pretēji, ieteiks labāk atteikties no jums iepatikušās personas “iekarošanas”, tajā gadījumā, ja jūs kaut kas neapmierinna viņa numeroloģiskajos rādītājos (piemēram, ja jūs viens otram neesat piemēroti pēc temperamenta).

1

“Vieninieki” atšķiras ar spilgti izteiktu pārliecību par sevi, un daudzi to uzskata par intimitāti, vēl jo vairāk tāpēc, ka šādiem cilvēkiem arī ārējais izskats ir atbilstošs – mežonīgā zvēra graciozitāte, valdzinošs skatiens, uztveramas primārās un sekundārās dzimuma pazīmes. Tomēr viņi gultā mēdz būt egoistiski, pieprasot uzmanību savai personai, un neko nedodot pretī. Turklāt cilvēki, kuru Dzīves Ceļa Skaitlis ir viens dod priekšroku paši izrādīt iniciatīvu un necieš, kad viņiem dod mājienu par intīmo sakaru vai arī atklāti to uzspiež. Vispār viņiem intīms ir tikai vēl viena iespēja nodemonstrēt savu varu pār pārējiem, tāpēc Skaitļa 1 sievietes nereti dievina “jātnieces” pozu, bet vīrieši uzvedas kā  šeihi.

2

Cilvēkiem ar Dzīves Ceļa Skaitli 2 svarīga ir dvēseļu vienotība, kopīgas intereses un psiholoģiskais komforts. Ja tā visa nav, tad arī viņu intimitāte “ieiet ēnā”, bet, ja ir, tad viņi spēj gultā parādīt īstu uguņošanu. Tomēr viņu intīmās iespējas nekrīt acīs. Tikt skaidrībā par to, kā viņi uzvedīsies intīmās tuvības reizē, var tikai pašiem to pamēģinot. Un tomēr, kā likums, viņi ir maigi, smalkjūtīgi attiecas pret mīļotā partnera vajadzībām, dievina ilgu priekšspēli. Tā kā cilvēki ar Skaitli 2 savā pamata masā ir kinestētiķi, tad viņiem obligāti ir vajadzīgs ciešs taktīlais kontakts. Visbiežāk gan vīrieši, gan sievietes priekšroku dod partneriem, kuru ķermenis ir praktiski bez apmatojuma.

3

Cilvēki “Trijnieki” ir par sevi nepārliecināti un mīl intīmos eksperimentus. Viņi bieži maina partnerus, jo viņiem vienmēr gribas pamēģināt kaut ko jaunu. Un tomēr viņi nevar sūdzēties par pielūdzēju trūkumu. Viņi ir pievilcīgi, prot skaisti runāt (turklāt turpina to darīt pat gultā), tāpēc viņiem daudz kas tiek piedots, tajā skaitā arī krāpšana. Tomēr daļa cilvēku, kuru Dzīves Ceļa Skaitlis ir trīs, kļūst par savas intimitātes ķīlniekiem, jo nemāk veidot ilgstošas un nopietnas attiecības. Tāpēc tiem, kas vēlas būt viņiem blakus, nākas pastāvīgi samierināties ar viņu “klaiņošanu”.  Sievietes “Trijnieki” ir vieglprātīgas un vētrainas, bet vīrieši reti precas, vai arī tieši otrādi – ģimeni veido vairākas reizes.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru