4 Zodiaka zīmju sievietes, kuras reti kurš vīrietis spēj atļauties

Jā, šīm sievietēm patīk dāvanas, greznība un nauda…

ZIVIS

Šo zodiaka zīmju sievietes ne vienmēr no vīriešiem prasīs šikas un dārgas lietas, bet, labi manipulējot, vīrietis gandrīz vai pats sev nezinot būs gatavs atdot kaudzi naudas, lai iepriecinātu savu mīļo Zivtiņu. Viņš ne tikai būs gatavs šķirties no visa sava maka satura, bet atdos viņai savu sirdi un dvēseli, turklāt, viņam liksies, ka maz ir devis.

LAUVA

Šīs zīmes pārstāvēm ir dārga gaume it visā, sākot jau ar ēdienu un apģērbu, beidzot ar ceļojumiem un rotaslietām. Lauvas vīrietim ir jābūt ne tikai turīgam, bet arī ļoti dāsnam, un jāsaprot Lauvas vēlme uzposties. Skops vīrietis Lauvai nu gan nederēs.

Neskatoties uz to, ka Lauva pati var pelnīt paprāvu naudas summiņu, viņai ir nepieciešams stabils vīrietis – ne tikai mentāli, bet arī finansiāli.

SVARI

Svariem nav svarīgi, cik dārgi izmaksā kāda dāvana, bet galvenas, ka tā ir skaista. Kurš gan ir vainīgs, ka skaistākās rotas ir ar briljantiem, un maksā tik daudz?

Kaut arī šī sieviete neizvēlas vīrieti tikai maka biezuma dēļ, viņai būtu ļoti grūti sadzīvot ar kādu, kurš skaita kapeikas.

SKORPIONS

Uz trūcīgiem vīriešiem pat neskatās, un ar tādiem atļaujas satikties tikai tīņu gados, kad tam nav tik lielas nozīmes. Viņai patīk nauda, un viņa to pat lieliski spēj nopelnīt. Tieši tā iemesla dēļ viņa vienkārši nespētu satikties ar ubagu, kurš pelna mazāk par viņu.

VĒRSIS

Vēršu sievietes nav naudas izspiedējas, bet dzīvot labi viņām gan patīk. Patiesību sakot, grezna dzīve ir kas tāds, par ko Vēršu dāmas sapņo jau no bērnības. Kāpēc gan neizvēlēties vīrieti, kas viņai to spētu sniegt?

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru