Dzimšanas datums – raksturs un mīlas dzīve

Ar skaitļiem cilvēks saskāries kopš civilizācijas sākotnes, pakāpeniski radot to bāzi, uz kuras pamatiem izauga tās teorijas un jēdzieni, ko civilizācija lietoja vēlāk un lieto tagad. Skaitļi atspoguļo itin visus principus, pēc kuriem iekārtota pasaule.

Katrs cilvēks pasaulē nāk viņam noteiktajā laikā un vietā, un ar pirmo mirkli viņš atrodas šā laika un vietas izstaroto vibrāciju ietekmē. Tātad – kopš piedzimšanas brīža katrs atrodas arī to vai citu skaitļu iedarbības laukā, kas neatkarīgi no cilvēka gribas ietekmēs viņa tālāko dzīvi, kļūstot par nozīmīgu virzošo spēku personības tapšanā un izvirzīto mērķu īstenošanā.

Skaitļu, kuru vibrācijas iedarbojas uz cilvēku viņa piedzimšanas brīdī, ir ārkārtīgi daudz. Būtiskākie un svarīgākie: gads, mēnesis, datums, nedēļas diena, stunda, minūte… Lai gan tie visi katrā konkrētā mirklī veido vienotu kopsakarību, katram ir arī savas nemainīgās iezīmes, arī dzimšanas datumam kā tādam neatkarīgi no mēneša, gada un citiem skaitļiem.

Jebkura mēneša 1. datums

Tas norāda uz labākām eksaktajām zināšanām un līdera īpašībām. Šajā datumā dzimušie ir zinātkāri. Ja kaut kas viņus aizrauj, tad viss pārējais tajā brīdī ir nesvarīgs. Viņiem piemīt liels iekšējais spēks un pārliecība par sevi, novatoriska pieeja lietām. Šie cilvēki ir jūtīgi, taču mēdz slēpt savas patiesās jūtas. Viņi tic mīlestībai no pirmā acu uzmetiena un negaida, lai vairāk iepazītu interesējošo personu. Viņi spēj vai nu mīlēt vai nīst, jo vidusceļu nesaskata, un tas bieži izpaužas attieksmē un emocijās. Ja kādam pirmajā mirklī neizdodas piesaistīt savu uzmanību, viņiem tā arī neizdosies kļūt par patiesu 1. datumā dzimušā cilvēka draugu.

Jebkura mēneša 2. datums

Šis skaitlis cilvēkiem piešķir jūtīgumu, aizrautību un labu intuīciju. Tas ir ļoti sociāls skaitlis, kas ļauj ātri un viegli iegūt jaunus draugus. Šajā datumā dzimušie ir darbīgi, sirsnīgi un emocionāli atvērti, tāpēc kā radīti, lai ieņemtu līdera lomu lielā draugu un paziņu kompānijā. Šie cilvēki neveiksmes parasti pārdzīvo ļoti dziļi, lai gan cenšas saglabāt vēsu prātu. Tādās situācijās viņi ieslēdzas sevī un aizveras apkārtējai pasaulei. Šie cilvēki ir ļoti jūtīgi, bieži cieš no satraukuma un nervozitātes, viņiem piemīt tendence ieslīgt depresijā. Brīžos, kad viss nerit gludi un neveicas, viņiem šķiet, ka grūti atgriezties realitātē. Attiecībās šie cilvēki ir romantiski un uzticīgi.

Jebkura mēneša 3. datums

Trīs dod dzīvei vitalitāti, ļauj ātri atlabt no garīgas un fiziskas pārpūles. Šie cilvēki ir izteikti aktīvi, ilgi nespēj nosēdēt uz vietas, dzīvi uztver viegli, tāpēc daudzi viņus mēdz uzskatīt par vieglprātīgiem. Viņi ir lieliski sarunu biedri, prot par sevi atstāt labu iespaidu. Stāstot par sevi, bieži mēdz kaut ko piedomāt. Viņiem ir laba iztēle, piemīt nosliece šķiest savu enerģiju, tāpēc nereti kļūst pavirši. Viņi ir mīļi, maigi, bet dažkārt – pat pārāk jūtīgi. Raksturīgas biežas un krasas garastāvokļa maiņas – no vislieliskākā uz vissliktāko. Kad šajā datumā dzimušais ir iemīlējies, nekas nespēj sabojāt viņam omu. Taču pārāk vieglā uzticēšanās cilvēkiem nereti sagādā vilšanos.

Jebkura mēneša 4. datums

Tiem, kas dzimuši šajā datumā, piemīt teicamas organizatora īpašības. Viņi ir nopietni, godprātīgi cilvēki ar lielu atbildības izjūtu pret uzticēto darbu. Pirms kaut ko uzsāk, vienmēr visu apdomā. Taču tieši šīs rakstura iezīmes dēļ, kuru paši nereti uzskata par neizlēmību, dažkārt jūtas nomākti. Ja nomāktība ir pārāk dziļa un spēcīga, tā var kļūt pat paranoiska. Apkārtējiem reizēm ir grūti saprast šos cilvēkus, taču viņi netiek atgrūsti, jo vienmēr pārsteidz citus ar savu izmeklēto un atbilstīgo uzvedību. Viņi ir racionāli, praktiski un darbīgi, nelokāmi savos spriedumos. Kad šie cilvēki ir iemīlējušies, dzīve viņiem parasti mēdz sagādāt dažādus pārsteigumus.

Jebkura mēneša 5. datums

Lai gan pārsvarā šie cilvēki vēlas dzīvot klusi un mierīgi, viņi ir gatavi pārsteigumiem un izmaiņām. Viņiem patīk strādāt kopā ar cilvēkiem, kas simpatizē – tas iedvesmo un palīdz izbaudīt darba sniegto gandarījumu visā pilnībā. Šie cilvēki ir daudzpusīgi un talantīgi, vēlas, lai citi akceptētu viņu idejas un sekotu tām. Viņi pilnībā uzticas savam viedoklim, tādēļ reti vaicā padomu citiem, tic savam dzīves mērķim un virzās uz to. Viņi ir apveltīti ar analītisku domāšanu, viegli aizraujas ar kaut ko jaunu, nemīl rutīnu, jo pēc dabas ir nepacietīgi. Labprāt uzņemas atbildību. Ja ir aizrāvies ar kādu ideju vai iemīlējies, nekas nespēj apturēt šo mērķi sasniegt. Attiecības ar partneri cenšas būt līderis, turklāt – ir greizsirdīgs uz jebkuru aizdomas izraisījušo trešo personu.

Jebkura mēneša 6. datums

Sestais datums apvelta ar atbildības izjūtu, iejūtību un izpalīdzību. Šie cilvēki ir augstsirdīgi, dažkārt tik ļoti cenšas citiem palīdzēt, ka tiek uzskatīti par uzmācīgiem un ziņkārīgiem, kas lien citu lietās. Patiesībā tā nav, viņi ir atvērti, un viņu centieniem ir vislabākie nodomi. Diemžēl tieši tāpat viņi mēdz uzvesties arī tad, kad ir iemīlējušies, jo nesaprot, ka pārāk liela uzmanība var tikt uztverta kā uzmācība, kas attiecības tikai sabojā.

Jebkura mēneša 7. datums

Tie, kas dzimuši 7. datumā, ir perfekcionisti. Viņu individualitāte izpaužas daudzās jomās, viņi mēdz ieslīgt dziļās prāta analīzēs un komplicētās pārdomās. Viņi jūtīgi reaģē uz apkārt notiekošajām izmaiņām, taču savas jūtas neizrāda. Necieš pārspīlējumus, ir apveltīti ar labu intuīciju un parasti to ievēro. Šie cilvēki nepanes pavēles, tādēļ labprātāk strādā vieni vai ieņem amatu, kur ir noteicēji. Centrēti uz sevi, ar noslieci uz ietiepību. Uzsākot attiecības, tās parasti ļoti strauji attīstās, kas ne vienmēr ir vēlamais mērķis.

Jebkura mēneša 8. datums

Šo cilvēku uzdevums ir radīt idejas un lielus plānus. Viņiem piemīt labas vadītāja spējas, analītisks prāts, tādēļ spēj droši pieņemt lēmumu izšķirīgās situācijās. Vislabāk jūtas tie, kas kalpo paši sev. Apkārtējie viņus parasti neviltoti apbrīno. Taču šie cilvēki mēdz būt arī neprognozējami un bieži vien iesākto nepabeidz līdz galam, kas negatīvi ietekmē pārējos. Finanšu lietās viņiem var uzticēties, jo ir godīgi. Šie cilvēki ir ideālisti, pārāk aizņemti, lai pavadītu laiku pārdomās, īpaši, ja nepieciešama organizēta darbība. Ar šo skaitli ir saistīti panākumi materiālajā ziņā. Lielāko mūža daļu viņus visur pavadīs veiksme. Viņus fascinē cilvēki ar labi izkoptu gaumi, personīgajās attiecībās viņi nekad neaprobežosies ar vienu partneri. Viņi bieži iemīlas, taču attiecības parasti ātri iesākas un tikpat ātri arī beidzas.

Jebkura mēneša 9. datums

Šim datumam raksturīgs ideālisms un humānisms, un tajā dzimušie cilvēki ļoti viegli sastrādājas ar tiem, kam piemīt taisnīguma izjūta un tolerance. No vienas puses, viņi neprot sevi prezentēt un pasniegt pārējiem, no otras – absolūti nesatraucas par to, ko par viņiem domā citi ļaudis. Tieši šo īpašību dēļ daudzi viņus pārprot, un, ja nerodas iespēja izpazīt tuvāk, kļūdīgais priekšstats saglabājas. Šie cilvēki ir iejūtīgi un atsaucīgi, patiesi jūt līdzi citiem to bēdās un savu iespēju robežās vienmēr cenšas palīdzēt. Viņu jūtas ir tik patiesas un dziļas, ka dažkārt tajās jaušama dramatisku pārdzīvojumu pieskaņa. Šā datuma enerģija cilvēkam dod vairāk, nekā viņš spēj pieņemt. Pirmā mīlestība saglabājas visu mūžu, partnerattiecībās viņi ir ļoti atbildīgi: nekad otru nekrāps un īstu laimi izbaudīs kopā ar bērniem.

Jebkura mēneša 10. datums

Šis datums dzīves ceļam piešķir neatkarības toni un piešķir enerģiju. Šie cilvēki ir ļoti talantīgi. Sievietēm ir visas iespējas sasniegt augstu karjeru darbā, bez grūtībām iemantot slavu spējīgi arī vīrieši. Šie cilvēki ir apveltīti ar lielu gribasspēku, viņi ir pašpārliecināti, nopietni attiecas pret visām pamatvērtībām. Viņiem piemīt liels iekšējs spēks un izdoma, un viņi labprāt dalās tajā ar citiem. Viņi vienmēr labi ģērbjas. Jāņem vērā, ka vieninieka enerģija var apslāpēt prasmi pārdomāt detaļas. Jāmācās savas emocijas paturēt pie sevis. Viņi bieži iemīlas, bet bieži šī iemīlēšanās sajūta zūd, un attiecības tiek pārtrauktas. Viens no iemesliem var būt greizsirdība, jo šajā datumā dzimušie ir pārāk greizsirdīgi.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru