Dzimšanas datums – raksturs un mīlas dzīve

Jebkura mēneša 11. datums

Visi, kas dzimuši šajā datumā, ir izteiktāki vai mazāk izteikti ideālisti un sapņotāji, iznesīgi, eleganti un apdomīgi cilvēki, kas lieliski sastrādājas ar citiem cilvēkiem, jo uzticas tiem, un neatzīst agresijas lietojumu saskarsmē. Viņiem ir augsta garīguma izpratne, bet intuīcija vienmēr nostrādā pareizajā virzienā. Pārējiem visas šīs īpašības spēj izraisīt ne tikai sajūsmu, bet arī skaudību. Šie cilvēki ir ļoti elastīgi un viegli adaptējas jebkuros apstākļos, diezgan temperamentīgi, bet tajā pašā laikā arī iejūtīgi. Lai arī viņiem piemīt analītiskā domāšana, samērā slikti un neomulīgi jūtas darījumu pasaulē. Viņiem vairāk patīk pafantazēt, nekā darīt. Ir spējīgi sevi upurēt cilvēkam, kuru mīl. Vienmēr ir laimīgi līdzās patiesi tuvam partnerim.

Jebkura mēneša 12. datums

Pēc numeroloģijas likumiem, skaitļa 12 veidojošo ciparu kopsumma (1+2) ir 3 – skaitlis, kurš piešķir dzīvei vitalitāti. Šajā datumā dzimušie viegli pārdzīvo emocionālu vai fizisku pārpūli. Pēc dabas viņi ir nemiera gari, neveiksmes pārdzīvo filozofiski: “Nekad nav tik slikti, lai nevarētu būt vēl sliktāk!” Patīk publikas uzmanība, prot par sevi atstāt labu iespaidu: raiti un pārliecinoši izteikties, rakstīt, iespējams, arī dziedāt. Vienmēr ir enerģisks un labs sarunu biedrs, apveltīts ar teicamu iztēli. Bieži savu enerģiju tērē aplam un var kļūt paviršs attieksmē. Neraugoties uz tendenci būt nekonkrētam, prāts ir praktisks un racionāls. Šie cilvēki ir maigi, mīloši un ļoti jūtīgi. Viņi ir personības, kas ātri var pakrist, taču tikpat ātri arī piecelties.

Jebkura mēneša 13. datums

Cilvēki, kas dzimuši šajā datumā, ir atvērti, draudzīgi, enerģijas pilni un apveltīti ar labu humora izjūtu. Ja darbosies individuāli, būs strādīgs, taisnīgs un uzticīgs saviem mērķiem. Viņu vājais punkts ir karstais temperaments, kuru nedaudz atvēsina skaitļa 13 ciparu kopsumma (4) enerģija. Šo cilvēku raksturīga iezīme ir laiku pa laikam uznākoša nomāktība. Reizumis viņu neatlaidība un pedantisms apkārtējiem mēdz būt kaitinošs. Viņi gatavi sākt attiecības, pat ja mīlestība ir vienpusēja, jo ir pārliecināti, ka ar laiku spēs iekarot mīļotā cilvēka sirdi. Taču, kopā esot, viņi vienmēr cenšas visu kārtot tikai pēc sava prāta, kas bieži noved pie domstarpībām un strīdiem. Šie cilvēki attiecības mēdz ātri uzsākt, bet diemžēl lielākoties tās mēdz ātri saraut.

Jebkura mēneša 14. datums

Šajā datumā dzimušie ir tik ļoti pašpārliecināti un aizņemti ar sevi, ka nereti aizmirst tos, kas ir līdzās. Ja viņiem jāizvēlas viena no divām komandām, nav šaubu, ka labprātāk vēlēsies atrasties tajā, kas uzvarēs. Viņiem patīk būt cilvēkos, strādāt komandā. Viņi ir ļoti daudzpusīgi un talantīgi, nereti atzīti ideju ģenerētāji, prasmīgi organizatori, kas sekmē šo ideju īstenošanu, neaizmirstot arī savu labumu. Ik pa laikam, lai radītu ko jaunu, viņiem nepieciešamas pārmaiņas un iemīlēšanās sajūta. Šie cilvēki spēj būt ļoti progresīvi, ir iztēles bagāti un ātri spēj pielāgoties visam jaunajam. Viņi ir apveltīti ar ātru, gudru un analītisks prātu. Pēc dabas ir nepacietīgi, necieš rutīnu, jo tā garlaiko. Daudziem piemīt tendence uzņemties atbildību. Viņi nekad nebūs atvērti pret personu, kas nepatīk, lai arī kā šī persona censtos iepatikties.

Jebkura mēneša 15. datums

Tie, kas dzimuši šajā datumā, veido ļoti stipras saiknes ar ģimeni un mājām. Šī skaitļa kopsumma veido skaitli 6, kas dod stipru enerģiju un ļauj būt labam skolotājam vai lieliskam vecākam savam bērnam. Šie cilvēki ir sabiedriski un mīl būt uzmanības centrā. Sabiedrībā viņi spēj gan flirtēt, gan būt vieglprātīgi, taču patiesībā ir spēcīgas personības, kas spējīgas vadīt pat lielus kolektīvus. Viņiem patīk uzturēties harmoniskā vidē, viņi cenšas arī paši to radīt un uzturēt. Ja neizdodas kādu pārliecināt, pārdzīvo un pat ļaujas dusmu izvirdumiem. Daudz mācās no savām kļūdām un cenšas izzināt paši sevi. Patīk gatavot dažādus ēdienus, bet nekad neizmanto recepšu grāmatas. Šis skaitlis ieskicē arī mākslinieciskās līnijas, tāpēc daudzi ir ļoti talantīgi cilvēki. Ir ļoti augstsirdīgi, lai gan dažos gadījumos augstsirdību pret citiem vajadzētu ierobežot. Vēl šie cilvēki ir ļoti emocionāli. Daudziem pa spēkam iekarot viņu sirdi, bet ne uz ilgu laiku. Tieši šo iemeslu dēļ grūti nodibināt pastāvīgas partnerattiecības.

Jebkura mēneša 16. datums

Šajā datumā dzimušie vienmēr seko visam labajam un ieklausās savā sirdī. Viņi ir perfekcionisti, viņiem ļoti no svara, ko katrs varētu par viņiem pateikt. Pēc dabas – vientuļnieki, dominē vēlme strādāt un būt vienam. Nepiekāpīgi, cīnās par savu neatkarību. Tā kā viņi ir introverti, daudz laika nepieciešams atpūtai. Jāatzīst, ka galvenokārt tieši šīs īpašības neļauj nodibināt pastāvīgas attiecības. Sapņotāji, kas gatavi savus sapņus īstenot. Taču, neraugoties uz visu minēto, viņi ir mājas cilvēki, kas ilgojas nodibināt ģimeni. Labi padodas tehniskās un reliģiskās zinātnes. Ir pietiekami jūtīgi, taču uzskata, ka izrādīt savas jūtas citiem ir slikti. Šā iemesla dēļ neuzdrošinās kādam pieķerties. Bieži iemīlas “nepareizajos” vai vecuma un domāšanas ziņā nepiemērotos cilvēkos.

Jebkura mēneša 17. datums

Tiem, kam dzimšanas diena ir 17. datumā, finansiāli ir ļoti veiksmīgi. Vēl šis skaitlis apvelta ar teicamu biznesa intuīciju, ļauj gūt panākumus biznesa pasaulē. Šiem ļaudīm piemīt dabas dotas organizatora, menedžera un administratora zināšanas un prasmes, kas ļauj viegli vadīt lielus projektus un pelnīt lielu naudu. Viņi ir ambiciozi un uz mērķa sasniegšanu virzīti. Projektu sākot, spēkus tam velta daudz vairāk, nekā pabeidzot. Nevēlas, lai kāds traucē, un nevēlas arī iedziļināties citu cilvēku nelaimēs. Tomēr ir draudzīgi un laiku pa laikam labprāt apmeklē saviesīgus pasākumus. Bieži dara lietas, kuras uzskata par pareizām, lai gan tās iziet no vispārpieņemtiem rāmjiem. Patīk slēpt savu īsto dabu un savas jūtas. Tas traucē saņemt vai dot mīlestību.

Jebkura mēneša 18. datums

Pirmais iespaids, kādu par šajā datumā dzimušo izdara apkārtējie, ir absolūti maldīgs. Viņuprāt, šīs dienas gaviļnieks ir klusētājs. Patiesībā viņš ir dzīvespriecīgs, tikai – nosacīti, kas savu patieso dabu atklāj tikai tad, kas ir labs garastāvoklis. Toties, kad kļūst kaprīzs, labāk nebūt tuvumā, jo emocionālie dusmu izvirdumi un smagais raksturs, atgrūž un pat var izbiedēt. Vēl 18. datums norāda, ka tajā dzimušajiem patīk strādāt grupā, bet arī tur paliekot personībai, kurai vajadzīga individuāla attieksme. Šiem cilvēkiem piemīt filantropiska pieeja darbam, kurā viņi atrod paši sevi. Viņi var būt labi organizatori un administratori, ir atvērti augstsirdībai un līdzjūtībai, apveltīti spējām iedvesmot ar savām idejām. Savas emocijas viņi vairāk slēpj, nekā demonstrē. Viņi bieži ielaižas gadījuma attiecībās, kas balstītas tikai uz seksu. Parasti attiecībām tiek izraudzīti sev līdzīgi partneri, tāpēc tās nav ilglaicīgas. Taču laiks visu sakārto, jo šo cilvēku sirsnība un patiesums ir saistošs.

Jebkura mēneša 19. datums

Tas piešķir neatkarības garu un dod varenu enerģiju dzīvei. Bet, no otras puses, noteiktos apstākļos tas šo neatkarības garu ļauj arī pārvarēt, pakļauties un kļūt tādam, kādam konkrētajā brīdī gribas būt. Šie cilvēki prot lieliski visu savā dzīvē sakārtot un vadīt, tādējādi iemanto apkārtējo cieņu. Šīs īpašības dēļ viņi dažkārt jūtas labāki un pārāki par citiem. Dzimšanas dienas datums dod arī lielu pašpārliecinātību un ticību saviem spēkiem. Taču pārāk lielā uzticēšanās citiem var novest uz nepareizo dzīves ceļu. Dažkārt šajā datumā dzimušie ir pārāk centrēti uz sevi. Datumā esošā “1” enerģija var noslāpēt tieksmi ieslīgt detaļās. Šie cilvēki ir jūtīgi, bet savas jūtas pilnībā neizrāda, viņiem ir neatvairāmas manieres, bet nepatīk ievērot paražas un piederēt kādām konvencijām. Viņi nemēdz uzklausīt brīdinājumus, mācās no savas pieredzes. Datumu veidojošie skaitļi ieskicē individuālismu, arī uzdzīvotāja posmu pirms ģimenes nodibināšanas. Var parādīties tendence būt nekaunīgam un citus kaitinošam. Bet, kad atnāk mīlestība, nekas un neviens nespēj šos cilvēkus apturēt.

Jebkura mēneša 20. datums

Šajā datumā dzimušie ir piesardzīgi, apdomīgi un visu uztver nopietni. Pirms kaut ko dara, pārdomā alternatīvos variantus. Ir jūtīgi, emocionāli un intuitīvi nojauš apkārtējo attieksmi pret sevi. Datumā esošā “2” enerģija padara viņus draudzīgus un sociālus un ļauj viegli iegūt draugus, kaut gan pārāk lielās kompānijās šie cilvēki kļūst nedaudz nervozi. Pēc rakstura sirsnīgi, draudzīgi un saprotoši, pacietīgi, iedvesmojoši un uz mērķi orientēti. Draudzību vērtē augstāk par jebko citu. Izteikta vajadzība pēc mīlestības un pieķeršanās kādam. Bieži mainās garastāvoklis, tādēļ bieži cieš no satraukuma un nemiera sajūtas. Nekad nepieprasa kaut ko dot pretī īstām jūtām.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru