Ekstrasense Jeļena Jasēviča atklāj, kam ir kategoriski aizliegts nēsāt zelta rotaslietas

pile-of-gold

Mūsdienās zelta rotaslietas nēsā praktiski visi, taču ļoti daudzi no mums nenojauš par kaitējumu, ko tās var radīt. “Ekstrasensu cīņu” dalībniece Jeļena Jasēviča apgalvo, ka zeltu noteikti nevar nēsāt pilnīgi visi. 

Neskatoties uz šī metāla labvēlīgajām un vērtīgajām īpašībām, tam ir arī ļoti daudz negatīvo iezīmju, tāpēc ar zelta rotaslietu nēsāšanu ir jābūt ļoti uzmanīgam, jo vispirms noteikti vajadzētu noskaidrot, vai Tu vispār vari rotāties ar šī metāla izstrādājumiem, tāpēc mēs Tev piedāvājam noskaidrot, kam tieši tad nav vēlams nesāt zelta rotaslietas un kāpēc nedrīkst nēsāt kopā zeltu ar sudrabu.

 

Kas nevar nēsāt zelta rotaslietas

Ekstrasense Jeļena Jasēviča nerekomendē nēsāt zelta rotaslietas tiem cilvēkiem, kas dzīvo ļoti aktīvu dzīvi, bieži izjūt stresu un dzīvo lielās pilsētās, jo uz šiem cilvēkiem zelts atstāj ļoti negatīvu ietekmi.

Rotaslietas no šī metāla uz šiem cilvēkiem darbojas kā papildus kairinātāj, jo, kā izrādās, cilvēks, kurš regulāri izjūt stresu un nemitīgi ir pakļauts kaut kādiem ārējiem apstākļiem, no šīm zelta rotām iegūst tikai un vienīgi kaitējumu.

No tā cieš viņa nervu sistēma, kas galu galā noved pie ilgstošas depresijas, nebeidzama stresa un pat nervu sabrukumiem, tāpēc nēsāt zelta rotaslietas Jeļena Jasēviča iesaka tiem, kuru dzīve nav tik piesātināta, pārpildīta emocijām un notikumiem.

Zelts apvelta ar spēku un piesaista veiksmi tikai tiem, kas dzīvo pietiekami mierīgu dzīvi.

Kāpēc nedrīkst nesāt zeltu ar sudrabu

Rotaslietu mīļotāji ļoti bieži pieļauj vēl vienu rupju kļūdu – nēsā zeltu kopā ar sudrabu. Jeļena Jasēviča uzskata, ka arī tas noved pie negatīvām sekām, jo zelts izstaro kustības enerģiju, spēku un varu, kas ir vēlmju un vajadzību izraisītājs.

Savukārt, sudrabs tieši otrādi – padara cilvēku daudz līdzsvarotāku, mierīgāku un harmoniskāku, tāpēc, ja abi šie metāli satiekas, rodas disbalanss, jo cilvēkā sajaucas divas pretējās enerģijas, kas noved pie pilnīga haosa – tāpēc nēsāt zeltu ar sudrabu ir kategoriski aizliegts.

Lasi arī: Uzzini, ar kādām īpašībām tu esi apveltīts, atbilstoši savam dzimšanas datumam!

Tas pat var novest pie dažādām saslimšanām, biežas garastāvokļa maiņas un neveiksmēm daudzās lietās, tāpēc centieties rotaslietu izvēlei pieiet ļoti nopietni, jo tās var sev līdzi nest gan pozitīvu, gan negatīvu ietekmi. Izvēlēties rotaslietas atbilstoši savam temperamentam  un dzīvesveidam, tad tās noteikti Jums atnesīs laimi.

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Aldonis Puskažociņš</cite>

    Pirmā iemaksa par labu auto jau šogad? Izsmalcināta, personībai atbilstoša rotaslieta
    mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka Jaungada ballīte draugu lokā un
    nedēļas atvaļinājums kādā no slēpošanas kūrortiem? Tu arī to vari! Piepildi
    savus
    slēptākos sapņus. http://bit.ly/2fxj60V Ļaujies materiālajai veiksmei,
    tad sekos arī emocionālā, paverot ceļu garīgās izaugsmes iespējai.

Pievienot komentāru