Ezotēriķi apgalvo, ka tieši šie 4 burti cilvēka vārdā piesaista neveiksmes

Burts Z

Sensenos laikos burtus “Z” simbolizēja ļaunumu un tumšos spēkus. Sakarā ar to, agrākos laikos cilvēki centās izvairīties no personām, kuru vārdā ir šis burts. Tiek uzskatīts, ka šis burts piesaista negatīvo enerģiju, kas nozīmē, ka veiksme no šī cilvēka laiku pa laikam novērsīsies visu viņa dzīvi. Lai veiksme būtu kopā ar jums, centieties cīnīties ar tādām rakstura īpašībām kā dusmas, impulsivitāte, skopums. Tikai šajā gadījumā jūs varēsiet novērst negācijas, ko piesaista šis burts visu jūsu dzīvi.

Burts J

Cilvēki, kuru vārdā ir burts J, bieži savā dzīvē izjūt dažādas paranoiskas bailes, turklāt viņiem ir grūti sasniegt savus mērķus. Kā likums, bailes vienmēr aizbiedē veiksmi un “pievelk” problēmas. Vislielākais risks, pēc ezotēriķu domām, šiem cilvēkiem ir nonākt nabadzības statusā, tāpēc ja vien jūsu vārdā ir šis burts, nekādā gadījumā nevajadzētu censties nopelnīt pēc iespējas vairāk naudas ar domu, lai nekad nekļūtu par nabagu. J burts spēcīgi ietekmē arī sava nēsātāja privāto dzīvi. Izjūtot bailes tikt pamestam, cilvēki, kura vārdā ir J burts, bieži vien izvairās no iepazīšanās un nopietnām attiecībām, un tā rezultātā bieži ir vientuļi.

Burts N

Cilvēki, kuru vārds satur N burtu, bieži vien nespēj pieņemt lēmumus, nešauboties, vai tie būs pareizi. Parasti tieši šaubas ir viņu galvenais neveiksmju cēlonis. Neskatoties uz to, šie cilvēki ir talantīgi un spējot pareizi apkopot savus spēkus, noteikti dzīvē var sasniegt savus mērķus. Ja jūsu vārdā ir šis burts, strādājiet pie savas pašpārliecinātības un neveiksmes pagriezīs jums muguru.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru