Kāds katrai zodiaka zīmei būs pēdējais vasaras mēnesis? Horoskops augustam

Kam koncentrēties augustā?

Auns

Šomēnes domāsi par darbu un karjeru, pavērsies vairākas iespējas, tev būs jāspēj izvērtēt, kuras tev ir visizdevīgākās un peļņu nesošākās. Neaizmirsti arī par ģimeni un draugiem – viņi augustā spēlēs lielu lomu, jo būs vieni no īstajiem cilvēkiem, kas tevi patiešām spēs atbalstīt. Daudzi Auni var saskarties arī ar neparedzētiem notikumiem, kas sarežģīs iecerētos plānus.

Vērsis

Var gadīties, ka saskaries ar neparedzētiem un nevēlētiem tēriņiem, tāpēc plāno savu budžetu! Visai ticams, ka tieši tu spēsi iedvesmot citus, palīdzēsi viņiem pārvarēt bailes un saņemties. Jutīsies iedvesmots, tāpēc pats mēģināsi kļūt aktīvāks un iesaistīties sabiedriskos pasākumos. Var gadīties, ka šomēnes dzirdi kādas nepatīkamas runas, tāpēc, ja grasies darīt kaut ko traku – apdomājies! Augusts nav tas mēnesis, kad ļauties spontānām aktivitātēm!

Dvīņi

Vēlēsies izdarīt kaut ko traku un ķert pēdējos vasaras mirkļus! Sapratīsi, ka daudzus iecerētos plānus tomēr nav izdevies realizēt. Nevaino apkārtējos pie savām nedienām, labāk koncentrējies uz to, ko tu pats vari iesākt, lai tava dzīve uzlabotos! Nesēdi, rokas klēpī salicis, šis mēness var nest daudz laba, ja vien būsi darbīgs un aktīvs!

Vēzis

Vairākas iespējas teju kritīs no gaisa, taču tev būs jāizvēlas tās vislabākās, jo visas diemžēl nebūs tavos spēkos. Ja nu tu tomēr esi apņēmies darīt kaut ko grandiozu, tad sākumā apdomājies, vai tas nesabojās attiecības ar ģimeni un sev mīļajiem! Iespējams, ka kādam trūkst tavas uzmanības….

Lauva

Augusts Lauvas zvaigznājā dzimušajiem būs visai darbīgs mēnesis – tik daudz jāizdara, tik daudz jāpaspēj, un vēl nedrīkst aizmirst par saviem vaļaspriekiem. Lai vai kā, šomēnes tavā dzīvē var parādīties kāds, kurš teju laupīs tavu uzmanību un pasliktinās tavas koncentrēšanas spējas. Visai ticams, ka kādā vari arī iemīlēties, kaut arī pats to pat nejutīsi un nevēlēsies. Neesi tik stingrs pret sevi, bet gan ļaujies vājuma mirkļiem – vēlāk būs, ko atcerēties!

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru