HOROSKOPS.Bezgala saderīgi vai tomēr nolemti nelaimīgai laulībai? Ko par jūsu attiecībām saka zvaigznes

AUNS

Auns un Auns – neveiksmīga savienība, Auns vienmēr centīsies parādīt citam Aunam, ka ir pārāks par viņu. Pat mazākais nieks var likt Aunam aizsvilties, tāpēc šī savienība ir visai bīstama – dažreiz divi plusi dod lielu treknu mīnusu.

Auns un Vērsis  – vecais teiciens “kas ķīvējās, tas mīlējās” , nav par šo pārīti. Aunam ar Vērsi var būt izcilas profesionāla rakstura attiecības, taču ne  romantiskas attiecības visbiežāk noved pie graujoša fiasko.

Auns un Dvīnis – viņu attiecības līdzinās piedzīvojumam – katra diena nes jaunas pozitīvas vēsmas Auna un Dvīņa attiecībās. Šīs zodiaka zīmes viena otru papildina ideāli, jo spēj rast kompromisu jebkurā situācijā.

Auns un Vēzis – pēc pirmā mīlas skurbuļa seko naids, strīdi, un beigu beigās paši īsākās attiecības Auna un Vēža dzīvē.

Auns un Lauva – attiecībās papildina viens otru, lai gan bez kaislīgiem strīdiem neiztiek, bet parasti pēc šādiem strīdiem seko ne mazāk  izlīgšana. Pateicoties tam, ka Aunam un Lauvai piemīt neizsīkstošs radošums gan profesionālajā, gan privātajā dzīvē, viņu attiecības nekad nav garlaicīgas.

Auns un Jaunava – šīm abām zodiaka zīmēm ir tik maz kas kopīgs, ka nekas labs no viņu attiecības nesanāks.

Auns un Svari – sader kopā kā cimds ar roku. Šo zodiaka zīmju panākumu atslēga attiecībās ir harmonija un laba humora izjūta.

Auns un Skorpions – lieliska saderība guļamistabā, bet ārpus tās valda naids, dusmas un strīdi. Starp šīm zodiaka zīmēm valdošā kaisle vienkārši nav spējīga izdzīvot ikdienā.

Auns un Strēlnieks – ja vien Auns un Strēlnieks spēj apvaldīt savas ambīcijas un lepnumu , viņi dzīvo mierā un saticībā. Galvenais, kas jāatceras šīm zodiaka zīmēm neuztraukties par niekiem un koncentrēties uz pozitīvo nevis negatīvo, citādāk šīs attiecības līdzināsies vulkāna izvirdumam, kuru neviens nespēs apturēt.

Auns un Mežāzis – pievelk viens otru kā magnēts. Katrs mirklis, ko šīs zodiaka zīmes pavada kopā līdzinās romantiskai idillei, kādu parasti var redzēt tikai filmās.

Auns un Ūdensvīrs – Auna ugunīgais temperiments piešķiļ uguntiņu, savukārt pārmaiņas mīlošais miermīlīgais Ūdensvīrs rada harmoniju un romantiku attiecībām, kas padara šo savienību ideālu.

Auns un Zivis – jo vairāk kopīgu interešu abiem ir, jo veiksmīgākas šīs attiecības ir. Apkārtējiem viņu attiecības varētu likties negatīvas un dīvainas, bet tieši abu zodiaka zīmju savdabīgums piedod odziņu šai savienībai.

 

VĒRSIS

Vērsis un Vērsis – abu lielais ego, spītība un nevēlēšanās meklēt kompromisus, konflikta situācijām, padara šīs attiecības mokošas abiem partneriem.

Vērsis un Dvīnis – pārsvarā attiecības ir harmoniskas, ja vien abi ir spējīgi apvaldīt savu greizsirdību.

Vērsis un Vēzis – attiecībās starp šīm zodiaka zīmēm, valda saticība, mīlestība un harmonija. Viennozīmīgi vissaderīgākais tandēms zodiaku zvaigznājā.

Vērsis un Lauva – attiecības ir mīlestības un kaisles pilnas, bet bieži vien, ar to ir par maz lai Vērsis un Lauva varētu izveidot ilglaicīgas attiecības.

Vērsis un Jaunava – savienība, kas ierakstīta debesīs. Vērsis un Jaunava papildina viens otru ideāli, kas ir galvenais stūrakmens viņu attiecībās.

Vērsis un Svari – sīkumainība un patstāvīga savstarpējā kritika lēnām nogalina šīs attiecības. Šī savienība ir spējīga uzturēt tikai profesionālas attiecības, bet privātajā dzīvē šīs zodiaka zīmes drīzāk līdzinās ļaunākajiem ienaidniekiem nevis pārim.

Vērsis un Skorpions – šo abu zodiaka zīmju pārstāvjiem parasti ideāla seksuālā saderība, bet nopietnas attiecības starp Vērsi un Skorpionu izveidojas ļoti reti.

 Vērsis un Strēlnieks – ļoti reti izveido attiecības, jo bieži vien starp šīs zodiaka zīmes viena otru nepievelk nedz fiziski, nedz garīgi. Vērsim un Strēlniekam ir tik maz kopīga, ka viņu starpā nevar izveidoties pat draudzība, nemaz nerunājot par attiecībām.

Vērsis un Mežāzis – visveiksmīgākā savienība – viņi viens otru pievelk gan garīgi, gan fiziski.

Vērsis un Ūdensvīrs – attiecības līdzinās amerikāņu kalniņiem – te augšā, te lejā. Ja vien abi ir spējīgi pārkāpt pāri savam lepnumam un paiet viens otram solīti pretīm var izveidot ilglaicīgu savienību.

Vērsis un Zivis – ne velti mēdz sacīt ka ārējais izskats mēdz būt maldīgs – lai gan ārēji Zivis un Vērsis izskatās laimīgi, realitātē šīs attiecības ir balstītas uz to ka Zivis pilda visas Vērša iegribas, kā rezultātā parasti jūtās nelaimīgas.

 

DVĪŅI

Dvīnis un Dvīnis – attiecības ir brīvas un nepiespiestas. Dvīņiem var būt lieliska draudzība, īslaicīgs romāns, kas reti kad pāraug nopietnākās attiecībās.

 Dvīnis un Vēzis – starp šīm zodiaka zīmēm valda pilnīga saskaņa – ja nepieciešams viņi ir spējīgi viens otrs atbalstīt, uzmundrināt un motivēt. Šādas attiecības visbiežāk noved pie laulības.

Dvīnis un Lauva – attiecības parasti sākās ar draudzību, kas lēnām var pāraugt daudz nopietnākās attiecībās, kas savukārt pāraug laulībā.

Dvīnis un Jaunava – ja vien abas zodiaka zīmes ir spējīgas atrast kopīgu valodu un intereses, ir spējīgi konflikta situācijās atrast kompromisu ir iespējams izveidot stipras un ilglaicīgas attiecības.

Dvīnis un Svari – katras zodiaka zīmes pārstāvis papildina attiecības savā veidā – Svari dod līdzsvaru un mieru, savukārt radošais Dvīnis gādā par to, lai abiem nekad nebūt garlaicīgi.

Dvīnis un Skorpions – attiecības ir līdzinās vairāk cīņai par varu nevis harmoniska savienībai. Attiecības ir iespējamas tikai tad, ja viens no viņiem dominē attiecības – visbiežāk par noteicēju attiecībās kļūst Dvīņi.

Dvīnis un Strēlnieks – smaga savienība, ber bieži sastopama. Pārsvarā Dvīņa un Strēlnieka attiecības balstās uz savstarpējo labuma gūšanu vienam no otra.

Dvīnis un Mežāzis – šo zīmju savienība ilgākā laika posmā līdzinās bumbai ar laika degli – nav zināms, kad tā sprāgs, bet ir skaidri zināms, ka tā sprāgs.

 Dvīnis un Ūdensvīrs – lai gan abu starpā ir daudz strīdu un nesaskaņu, tas nekaitē abu attiecībām. Galvenais ir neapvainoties par sīkumiem un spēt rast kompromisu.

Dvīnis un Zivis – attiecībās nav spējīgi rast kompromisus neskaitāmajos strīdos. Pārsvarā šai savienībai lemts īss mūžs, jo Dvīņa ego un aizvainotais lepnums neļauj paskatīties uz situāciju objektīvi, savukārt Zivis nav spējīgas pieņemt Dvīņu nepatstāvību.

 

VĒZIS

Vēzis un Vēzis – abu attiecības ir tik vētrainas, kā meksikāņu seriālu varoņiem – te viņi ir laimīgi kopā, te šķirās, te raud un neieredz viens otru, te mīl līdz kapa malai.

Vēzis un Lauva – abu starpā valda mīlestība, attiecības vienmēr ir interesantas un kaislīgas, bet ar to lielākoties ir par maz, lai izveidotu ilglaicīgāku savienību.

Vēzis un Jaunava – nosvērtas un pozitīvas attiecības. Jaunavas pielāgošanas spējas palīdz tikt galā ar allaž kaprīzo Vēzi, kura nedrošība brīžiem neļauj ieraudzīt labo. Jaunava ir spējīga sniegt Vēzim patstāvības sajūtu attiecībās.

Vēzis un Svari – attiecībās katrs ir pats par sevi. Viņu attiecības līdzinās vairāk darbam, kurš ir jāpaveic perfekti nevis, lielai mīlestībai.

Vēzis un Skorpions – vieno kopīgas intereses un aizraušanās, bet ja vien dod vaļu saviem smagajiem raksturiem attiecības līdzinās orkānam, kas nones visu savā ceļā.

Vēzis un Strēlnieks – kolorīta savienība – abu zodiaka zīmju plusi un mīnusi tikai nostiprina viņu jau tā stabilās attiecības, kas ne reti noved pie ilgas un laimīgas laulības dzīves.

Vēzis un Mežāzis – patstāvīgie strīdi abu starpā, cīņa par varu, un nespēja ieklausīties savā partnerī noved pie attiecību izjukšanas.

Vēzis un Zivis – attiecības nav vieglas, bet ja vien abi ir spējīgi rast kompromisu un ziedot kaut ko otra labā, attiecības ir harmoniskas un pilnas mīlestības un mīļuma.

Vēzis un Ūdensvīrs – viņu attiecības atgādina divus kuģus jūrā – te satiekas, te šķiras.

LAUVA

Lauva un Lauva – visai neparasta savienība, bet nebūt neiespējama. Parasti Lauvu pāru radošums, neizsīkstošā enerģija un spītība nes veiksmi kopdzīvei un ļauj izveidot stipru pamatu, nopietnākām attiecībām.

Lauva un Jaunava – šo zodiaka zīmju starpā ir iespējama ilglaicīga darbība un partnerattiecības, bet diemžēl tikai profesionālajā sfērā. Romantiska rakstura attiecības ir tikpat kā neiespējamas, jo Lauva un Jauna nav spējīgi ārpus darba īsti saprasties līdz ar to šīs attiecības ir ļoti atsvešinātas.

Lauva un Svari – īsts zelta pāris – lieliski prot atrisināt jebkādus konfliktus, kas radušies viņu starpā. Attiecības ir vieglas un harmoniskas, un pats galvenais tās ir patstāvīgas. Svari, ir viena no vispiemērotākajām otrajām pusītēm Lauvai.

Lauva un Skorpions – abu kaisle sit augstu vilni tomēr tas nepalīdz izvairīties no nemitīgajām nesaskaņām un strīdiem abu zodiaka zīmju starpā.

Lauva un Strēlnieks – abus vieno piedzīvojumu un avantūras. Ja vien abi piestrādā pie attiecību nostiprināšanas ir spējīgi izveidot dzīvot spējīgu savienību.

Lauva un Mežāzis – visai sarežģīta kombinācija, bet  nebūt neiespējama. Galvenais klupšanas akmens – Mežāzis patstāvīgi māna un baro Lauvu ar solījumiem, kurus lielākoties netaisās pildīt, tāpēc bieži vien šīs attiecības ir visai neveiksmīgas.

Lauva un Ūdensvīrs – abu pievilkšanās un harmoniskās attiecības parasti ir visai īslaicīgas – līdz ko pirmās dzirksteles apdziest abi dodas katrs uz savu pusi un atpakaļ vairs neatskatās.

Lauvas un Zivis – īsta grieķu traģikomēdijai piecos cēlienos – sākumā ir mīlestība un saticība, kam seko strīdi un kaislīga miera izlīgšana, tad atkal saticība, kuru nomaina pieradums vienam pie otra un pēcāk naids, ko atkal nomaina jūtu uzliesmojumi. Ja vien abi ir spējīgi izmanīt paši savu izrādi, Lauva un Zivis var izveidot stabilu savienību.

 

JAUNAVA

Jaunava un Jaunava – lielākoties veiksmīgas un stabilas attiecības, kam visbiežāk seko iestūrēšana laulības ostā un “ …viņi dzīvoja ilgi un laimīgi..”.

Jaunava un Svari – viens otru papildina ideāli – īpašības, kas trūkst vienam, piemīt otram, tieši tāpēc viņu attiecības ir tik stabilas un patstāvīgas.

Jaunava un Skorpioniem – ja vien abi spēs apvaldīt savas ambīcijas spēs izveidot veiksmīgas attiecības.

Jaunava un Strēlnieks – vieno kopīgas intereses un dažādu aktivitāšu un pasākumu apmeklēšana. Parasti tās ir īslaicīgas attiecības, kas beidzas ar draudzību.

Jaunava un Mežāzis– veiksmīgu attiecību pamatā ir līdzsvars un pacietība. Tā kā Jaunava un Mežāzis, uz dzīvi skatās objektīvi, tad ir spējīgi pārvarēt jebkuru šķērsli, kas rodas abu ceļā.

Jaunava un Ūdensvīrs – tas vai attiecības izdosies būs veiksmīgas un ilglaicīgas ir atkarīgs no tā vai abiem pietiks pacietības atrisināt nesaskaņas, kas valda viņu starpā.

 Jaunava un Zivis – grūti iedomāties tik atšķirīgas zodiaka zīmes kā šie abi – Jaunava un Zivis ne tikai skatās uz šo pasauli no dažādiem rakursiem bet arī viņu izpratne par to kas ir veiksmīgu attiecību pamatā kardināli atšķiras, tieši tāpēc abiem viņu savienība parasti beidzas ļoti ātri.

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru