HOROSKOPS.Labāko un sliktāko vīriešu reitings – lielisks vīrs vai īslaicīgs mīļākais?

12. vieta – Zivis

Ar tādu partneri vienmēr ir jālavierē. Viņam ir praktisks prāts, bet attiecībās viņš meistarīgi rada sajūtu, ka vispār nesaprot, kas notiek. Vai tāpat kā strauss slēpj galvu smiltīs. Nenotveramais vīrietis-Zivis pats to nepamanot, tieši ar šo rakstura īpašību piesaista sievietes. Ja viņš izsaucis jūsu interesi, jums nāksies to izrādīt pietiekami skaidri, bet bez uzbāzības un provokācijām – citādi šāds vīrietis vienkārši aizslīdēs, kā to dara jebkurā saspringtā situācijā.

11. vieta – Dvīņi

Daudziem vīriešiem-Dvīņiem ir vajadzīga gādīga „māmiņa”: bērnībā tieši šāda sieviete, visticamāk bija viņam līdzās, nepārtraukti uztraucoties par dārgā dēliņa labklājību un veselību. Vai jūs esat gatavas uzņemties šādu lomu? Ja jā, jums vajadzēs bezgalīgu pacietību, daudz dvēseles spēka un pastāvīgu gatavību atbalstīt un uzmundrināt savu partneri, lai stiprinātu viņa ticību sev. Turklāt attiecību jomā viņš bieži uzvedas kā kaķis: vīrieši-Dvīņi mīl ģimenes pavarda siltumu, bet neatteiksies no paša brīvības un priekšroku dos staigāšanai, kur pašiem tīk.

10. vieta – Ūdensvīrs

Šīs zīmes stihija – gaiss, tāpēc vīriešiem-Ūdensvīriem attiecībās piemīt tāds pats gaisīgums, viņi mēģina izbēgt no solījumiem un vispār no jebkādām saistībām. Viņus apgrūtina ģimenes saistības, viņi nevēlas nevienam piederēt. Lai iekarotu viņa uzmanību, jums vajadzēs viņu pārsteigt. Bet, ja jūs jau esat attiecībās, esiet gatavi viņu visu laiku izklaidēt, būt gādīgai un tajā pašā laikā patstāvīgai, izskatīties neatkarīgai. Vienvārdsakot, visu laiku mainīt draudzenes, mīļākās un gudra padomdevēja lomas. Esat gatavas? Tad uz priekšu! Garlaicīgi jums noteikti nebūs.

9. vieta – Vērsis

Ja vīrietis-Vērsis būtu deserts, tad uz jūsu šķīvja atrastos šokolādes muss. Viņam ir satriecošs šarms, viņš lieliski izjūt sievietes un māk ar viņām apieties. Vārdu sakot, viņš varētu būt lielisks varoņa-mīļākā kandidāts, ja vien nezaudētu drosmi, kad lieta nonāks līdz oficiālai attiecību noformēšanai. No otras puses, ja jūs jau esat pāris, viņš sāks izrādīt patiesās rakstura īpašības: sirds dziļumos tāds partneris paradoksālā veidā baidās, ka viņu pametīs. Jāņem vērā, ka vīrietis-Vērsis necieš mainīt savus paradumus – tādēļ sagatavojieties izrādīt maksimālu elastīgumu un nezaudējiet pacietību.

 

Lai lasītu raksta turpinājumu, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru