Kur slēpjas katras zodiaka zīmes sievietes skaistums

STRĒLNIEKS

Izteiksmīgi un seksīgi Strēlniecēm ir tieši gurni. Turklāt, viņām piemīt harizmātisms, dvēseles un materiālais devīgums, prasme aizraut un izklaidēt.

MEŽĀZIS

Nestandarta izskats ir raksturīgs Mežāža zvaigznājā dzimušajām sievietēm. Skaistas kājas.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīru sievietēm, tāpat kā sievietēm – Mežāžiem, ir īpaši daiļas kājas. Viņām iemīt ne tikai ārējais skaistums, bet arī iekšējā spozme, kas pievelk pārējo sirdis un skatienus.

ZIVIS

Koptas, skaistas pēdas. Tāpat zivīm ir skaistas acis un skropstas. Neatvairāms un sievišķīgs skatiens.

AUNS

Parasti Aunu sievietes, pirmkārt, spēj saģērbties tā, ka tas izceļ tās vietas, kuras jāizceļ un noslēpj to, kas nav jāredz visiem. Taču īpaši daiļu Aunu sievietēm nereti ir mati. Vai nu ļoti biezi, vai interesanti ieveidoti. Tāpat arī vaigu kaili mēdz būt īpaši daiļi, iespējami arī apaļi un mīlīgi vaidziņi.

VĒRSIS

Šai sievietei īpaši daiļš ir kakls un dekoltē apvidus. Parasti ļoti rūpīgi seko savai ārienei, prasmīgi rīkojas ar kosmētiku un ar smalku gaumi veido savu garderobi.

DVĪŅI 

Ja vienā vārdā būtu jāraksturo šī sieviete, tad tā noteikti ir daudzveidība. Parasti šīs sievietes bieži vien maina savu stilu vai ārējo tēlu. Šīs sievietes parasti rūpējas par savām rokām un nagiem.

VĒZIS

Daiļas krūtis. Vai nu lielas un izteiksmīgas, vai mazas, bet tvirtas. Lai vai kā, viņas patiesais skaistums slēpjas viņas raksturā un uzvedībā. Šī sieviete parasti ir tā, kura gādā par mīļotā cilvēka labsajūtu un rūpējas par viņu. Maiga un mīļa būtne, taču tas nenozīmē to, ka viņu nav iespējams izvest no pacietības.

LAUVA

Arī šīs sievietes nereti ir apveltītas ar patiesi skaistiem matiem. Lauvas ir vispāratzītas skaistules, viņas pievērš sev uzmanību pat tad, ja viņu āriene ir tālu no ideāla. Sievietēm īpaši daiļa un seksīga ir mugura.

JAUNAVA

Šī sieviete rūpējas par savu ārējo izskatu, tāpēc viss būs kopts, tīrs un skaists. Nereti Jaunavām ir īpaši seksīgs vēders vai naba. Pat ja kādai Jaunavai ārējais skaistums īsti nepiemīt, viņa sevi tik un tā spēs pasniegt tā, lai vīrieši vienaldzīgi nepaliktu.

SVARI

Svaru sievietes ir vispāratzītas daiļavas, kuras apveltītas ar dabisku skaistumu. Teju viss viņā ir skaists un neatkārtojams. Nereti apveltītas ar īpaši seksīgu dibenu.

SKORPIONS

Skorpionu sievietēm ir izteiksmīgas acis – pārsteidzoši skaistas, taču skatiens ir hipnotizējošs un noslēpumains. Pat ja ārēji ne īpaši pievilcīga, tad tāpat nezaudēs savu pašpārliecinātību un harismu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru