Horoskops mīlestībā no 21. līdz 27. janvārim – nāksies piebremzēt!

Uzzini, kas šonedēļ mīlestībā gaidāms katram Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

 

AUNS Ja tev bija lieli plāni šai nedēļai, tad, iespējams, nāksies ar tiem piebremzēt, jo parādīsies vairāki šķēršļi, kas neļaus sarīkot tik iespaidīgu uznācienu, cik vēlējies. Labāk pavadi laiku kopā ar mīļoto cilvēku intīmākā un ne tik izsmalcinātā gaisotnē.

VĒRSIS Tiem, kas ir attiecībās, šis ir īstais laiks, lai piešķeltu tām nelielu dzirksteli – izmēģiniet jaunus veidus, kā kopdzīvi un attiecības padarīt interesantākas. Iedvesmojoša būs kādas labas filmas noskatīšanās, labas grāmatas lasīšana vai saruna ar tuvu draugu.

DVĪŅI Tiem, kas jau ir attiecībās, šonedēļ būtu jāatceras tas, ka nevienu nekam nevajag piespiest – katram ir sava galva uz pleciem! Iespējams, ka mīļotais ir ticis aizskarts, tāpēc parūpējies, lai viņš jūtas labi. Ieteicams laiku pavadīt kopā ar draugiem!

VĒZIS Visai spraiga nedēļa tiem, kas tikko uzsākuši attiecības, lidināsies pa mākoņiem un domās vien dzīvos kopā ar savu mīļoto. Atceres – labi nāk tikai tas, kas nāk lēni, tāpēc nesteidzies, bet mazliet uzgaidi! Ļauj visam ritēt savu gaitu, neko nesasteidz!

LAUVA Sadali pienākumus, plāno laiku un izvērtē prioritātes! Tava otrā pusīte pēc tevis ir noilgojusies. Ja nejūti vairs to pašu, tad nespēlē spēlītes, bet gan izstāsti to, kā tu patiesībā jūties. Tavam sirdsāķītim tas ir jāzina!

JAUNAVA Šonedēļ var nākt gaismā kāds sakars, ko esi centies slēpt. Burbulim pienācis laiks sprāgt. ir pienācis laiks pašam ar sevi aprunāties par to, ko vēlies un ko esi pelnījis attiecībās

SVARI Attiecībās esošajiem šonedēļ izdosies atrisināt kādu senu konfliktu un beidzot kārtīgi izrunāties. Ja ir kas tāds, par ko partneri līdz šim neesi informējis, tad šis tam ir piemērots laiks.

SKORPIONS Ja esi ilgstošās attiecībās, tad šonedēļ mīlas dzīve būs īpaši salda. Radīsiet jaunus veidus, kā iepriecināt vienam otru, uzzināsiet arī kaut ko patīkamu un mazliet pārsteidzošu.

STRĒLNIEKS Sekojot karjeras iespējām tev šonedēļ būs nepieciešams milzīgs atbalsts no otrās pusītes. Neuztraucies, mīļotais cilvēks nekādā gadījumā nav uz tevi greizsirdīgs, gluži pretēji viņš par tevi priecājas no sirds.

MEŽĀZIS Tu mēģināsi izprast, kāpēc esi iesaistījies tuvās personiskās attiecībās. Tu jutīsies tā, it kā atrastos nomaļus un noskatītos uz jūsu abu komunikāciju no malas, nevēloties iesaistīties, kā tas parasti notiek. Tas var likt tev apjaust dažādus partnerības aspektus, iedvešot cerību.

ŪDENSVĪRS Mīlestība ir brīnišķīga! Šonedēļ tu kopā ar otro pusīti dosies piedzīvojumu meklēšanā. Abi būsiet septītajās debesīs no laimes. Īpaši ieteicams iemācīties ko jaunu

ZIVIS Šis ir labs laiks, kad jaunajiem pāriem atzīties jūtās, bet, jau ilgu laiku attiecībās esošajiem domāt par kopdzīvi vai pat precēšanos. Ļaujieties dažādiem sapņiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru