Horoskops no 21. līdz 27. janvārim – smaga nedēļa

Uzzini, kas šonedēļ sagaidāms katram Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Auns Šonedēļ jābūt īpaši piesardzīgam, sarunājoties ar augstāk stāvošiem cilvēkiem. Centies nepieļaut kļūdas! Darbus dari ar lielu atbildības sajūtu. Kopumā smaga nedēļa, bet būs jānopūlas, lai tās beigas būtu veiksmīgas.

Vērsis Necenties esošos darbus darīt tik labi, cik tu tos iepriekš darīji, nāc klajā ar jaunām idejām un iedvesmo arī citus. Šonedēļ kāds tev var palīdzēt realizēt kādu senu ieceri, kura iepriekš nav bijusi reāla.

Dvīņi Nekas tevi nespēs iedragāt un emocionāli ietekmēt, jo šonedēļ arī ar negatīviem cilvēkiem spēsi labi apieties, un beigās no tā pat gūt savu labumu. Ja būs nepieciešams, tad spēsi arī labi manipulēt un pierunāt cilvēkus.

Vēzis Ne no viena neko negaidi, un nesoli citiem to, ko tu varētu arī neizdarīt. Kāds tev tuvs cilvēks ļoti cer, ka tu paveiksi to, kas tev ir jāizdara. Neliec viņam vilties!

Lauva Mainot savu tēlu, pozitīvi mainīsies arī tava dzīve. Atvadies no vecā un sāc kaut ko jaunu! Ļaujies dažādiem eksperimentiem un nebijušām lietām! Vari iepazīt sevi vēl vairāk, un uzzināt par sevi daudz jauna.  Šīs nedēļas notikumi tev vēl ilgi paliks atmiņā.

Jaunava Šonedēļ necenties būt uzstājīgs un par katru cenu vinnēt strīdā. Tev ir jāsaprot, ka ir cilvēki, ar kuriem strīdēties ir pilnīgi bezjēdzīgi. Netērē savu laiku tādām nodarbēm, tas tikai bojās tavus nervus un liks tev justies slikti.

Svari Savu panāksi tikai tad, ja kontaktēsies ar inteliģentiem cilvēkiem, nevis tādiem, kas ir netoleranti un aizspriedumaini. Kā no rokas ies sakrātie un nepadarītie darbi, taču atslābt tāpat nesanāks.

Skorpions Nemeklē problēmas tur, kur to nemaz nav! Iespējams, ka pašreizējām situācijām ir daudz vienkāršāks risinājums, nekā tev likās! Visas atbildes slēpjas deguna galā, tu esi bijis pārāk akls, lai tās pamanītu. Esi vērīgs!

Strēlnieks Labi sapratīsies ar kolēģiem un draugiem, dalīsieties savā pieredzē un apspriedīsiet nopietnus jautājumus. Būsi spējīgs iedvesmot un motivēt arī citus. Šonedēļ svarīgi ir pildīt savus solījumus, lai nezaudētu apkārtējo cilvēku uzticību.

Mežāzis Meliem īsas kājas! Ja tu kaut ko slēp, tad labāk atzīsties pats! Pretējā gadījumā tiksi nostādīts visai neveiklā situācijā. Tomēr no partnera puses vari sagaidīt patīkamus pārsteigumus – tas uzlabos tavu nedēļu!

Ūdensvīrs Šonedēļ ieteicams nodoties dažādu sabiedrisku pasākumu apmeklēšanai, un jaunu cilvēku iepazīšanai. Ja pietiek laika, tad grāmatu lasīšana un redzesloka paplašināšana tevi tikai iedvesmos!

Zivis Vārdiem būs liels spēks, it īpaši šonedēļ, tāpēc kārtīgi apdomā to, ko vēlies teikt! Uzturēšanās tuvāko draugu kompānijā tevi pozitīvi ietekmēs un uzlabos tavu garastāvokli – nepalaid garām iespēju nedaudz izklaidēties!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru