Horoskops nedēļas nogalei no 23. līdz 25. novembrim – atver savu sirdi!

Noskaidro, ko zvaigznes sola katrai zodiaka zīmei, šai nedēļas nogalei!

Uzzini, kas tevi sagaida šajā nedēļas nogalē! Iespējams, atgadīsies notikumi, kas tevi pamatīgi izsviedīs no savas komforta zonas.

Auns Šajā nedēļas nogalē centies būt godīgs pret sevi – vai tev pret šo cilvēku ir jūtas, kuras turpinās augt, vai tas ir tikai mirkļa vājums? Tiec skaidrībā ar savām sajūtām!

Vērsis Ja tu darīsi visu, lai izdabātu savai otrajai pusītei un darītu visu pēc viņa ieskatiem, tad tu pats vari palaist garām iespējas, kuras ir izdevīgas tieši tev. Koncentrējies arī uz darāmajiem darbiem, ne tikai uz uzmanības veltīšanu partnerim!

Dvīņi Atverot savu sirdi un atzīstoties jūtās, kļūsi daudz ievainojamāks un emocionālāks. Šajā nedēļas nogalē vari atklāt kādu noslēpumu, kuru par savu partneri neesi zinājis.

Vēzis Iespējams, ka attiecībās ieturi distanci, izvairoties no tuvības un savas vājās dabas izrādīšanas. Lai arī kā nebūtu, dari visu, lai tiktu pāri sev un savai nedrošībai.

Lauva Mīlas jomā sāksies jauna fāze, kura tevi pozitīvi ietekmēs un iedvesmos! Ļaujies jūtām, taču tai pat laikā neaizmirsti par saviem pienākumiem, nepamet tos novārtā!

Jaunava Uzradīsies vēlme iepazīt savu mīļoto cilvēku mazliet tuvāk, tādējādi radot drošības sajūtu, ka vari šim cilvēkam atvērt savu sirdi un uzticēties. Neesi uzbāzīgs, bet gan saprotošs. Ja otrā pusīte joprojām tev nevēlas kaut ko atklāt, tad esi pacietīgs!

Svari Liksies, ka pēdējā laikā mīlas jomā nav gājis īpaši gludi, tomēr, šonedēļ radīsies kāda iespēja šo situāciju labot, tāpēc nepalaid to garām! Klausi savai sirdsbalsij!

Skorpions Kaut arī tu alksti pēc kāda cilvēka un vēlies no viņa izjust maksimāli daudz tuvības, tev tomēr būtu jāatceras arī par saviem mērķiem! Iespējams, ka tev nepieciešams laiks vienatnē.

Strēlnieks Mīlas lietās vēlēsies, lai viss notiek pa tavam prātam. Vēlēsies nodoties dziļām un filozofiskām sarunām, taču šajā nedēļas nogalē uzsvars būtu jāliek uz savu pašsajūtu un veselību.

Mežāzis Darāmie darbi tev liegs iespēju atslābt un pilnībā izbaudīt mīļotā cilvēka kompāniju. Centies būt pacietīgs, pat, ja attiecības pagaidām nesāk virzīties tādās sliedēs, kādās tu vēlētos.

Ūdensvīrs Attiecības plauks un zels, beidzot arī jūsu starpā parādīsies lielāka uzticība un jūtas. Esi atklāts gan pret sevi, gan pret citiem – tas visai lielā mērā pozitīvi ietekmēs tavas attiecības.

Zivis Ja iepriekš esi izjutis mīlestības trūkumu,  tad šajā nedēļas nogalē situācija uzlabosies. Seksā ieteicams izmēģināt kaut ko jaunu, piemēram, lomu spēli.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru