Sieviešu horoskops 2019. gadam – kas izdosies, bet kur jāpiesargās?

Ielūkosimies zvaigznēs, lai noskaidrotu, kas katru sagaida Cūkas gadā!

Kurai no mums šis gads atnesīs panākumus karjerā, bet kurai mīlestībā?! Ielūkojies nākotnē, kā arī saņem kādu vērtīgu padomu, kā šajā gadā nepazaudēt veiksmi un kļūt laimīgai!

AUNS

Ļoti daudz kas šajā gadā būs atkarīgs no jūsu domām, tāpēc, ja vēlaties kļūt laimīgas, mīlētas un bagātas, neļaujiet sev pasauli uztver negatīvi. Jums viss izdosies tikai tādā gadījumā, ja noticēsiet saviem panākumiem.

Visi 12 mēneši solās būt visnotaļ aktīvi. Planētas katru dienu jūs stums uz priekšu, un pretošanās te ir bezjēdzīga. Visa pasaule šajā gadā no jums gaida aktivitāti, tāpēc nesēdiet rokas klēpī salikušas. Iestājieties perspektīvās attiecībās, esiet izvēlīgas, attīstiet savu pasaules redzējumu un dariet visu, ko vēlaties. Pats galvenais – neapstāties pusceļā. Ne jau tāpat vien Zodiakālais aplis sākas ar jums, jūs esat impulss, dzirksts, kas visu aizdedzina.

VĒRSIS

Par grūtu vai vieglu šo gadu nenosauksi, taču jums tas, visticamāk, būs laimīgs. Viss, ko jums tagad vajag – atrast sevi šajā plašajā pasaulē. Sāciet ar mazumiņu. Pārskatiet savas prioritātes un uzdodiet sev pašu svarīgāko jautājumu: “Vai es esmu laimīga?” Ticiet, ja arī atbilde ir noraidoša, jums būs vēlme un iespējas to labot. Planētas ir jums labvēlīgas, galvenais – nostiprināt savas pozīcijas dzīvē.

Ja būsiet pārliecinātas par sevi un saviem spēkiem, mērķtiecīgas un čaklas, jūs gaida milzīgs progress. Jūsu 2019. gada veiksmes formula – cītīgs darbs.

DVĪŅI

Jums šajā gadā, visticamāk, beidzot izdosies sevi atrast. Gaidāmās pārmaiņas, ko sola 2019. gads, piespiedīs jūs kļūt ne tik augstprātīgām un vieglprātīgām, daudz tālredzīgākām. Lai paskatītos ar cerību nākotnē, jums nāksies saprast, ko jūs no dzīves vēlaties un no kurienes rodas jūsu problēmas. Katru dienu uzdodiet sev šos jautājumus un meklējiet uz tām atbildes it visur, kur var. Jūsu dzīves moto tuvākajiem 12 mēnešiem – kas meklē, tas vienmēr atrod.

Dzīve jums parādīs, kā atrisināt senas problēmas, tai skaitā arī tās, kas saistītas ar motivāciju, pārliecību un sevis meklējumiem. 2019. gadā ļoti viegli būs uzsākt vai turpināt dzīvot pēc citu cilvēku noteiktiem stereotipiem, taču atcerieties – ja esat radušas paļauties uz vairākuma domām, tas ir taisns ceļš atpakaļ, bet pagriezt muguru durvīm, kas ir atvērtas un ved uz laimīgu nākotni, būtu muļķīgi.

VĒZIS

Altruisms var jūs pazudināt. 2019. gads – bīstams periods, it īpaši tādā gadījumā, ja aizmirsīsiet par sevi. Nepiepildītajiem sapņiem piemīt īpašība uzkrāties un pārklāt pozitīvās plūsmas. Šobrīd jums ir nepieciešams saprast vienu galveno domu – vai jums ir vēlme?! Ja tā ir, tad arī veidi, kā piepildīt savus sapņus, atradīsies. Pārstājiet domāt par to, kā būs labāk citiem. Sāciet darīt tā, kā būs labāk jums pašām, taču nekrītiet galējībās. Neaizmirstiet par saviem tuviniekiem, nepapildiniet egoistu rindas. Atrodiet kompromisu, piemēram, pieturoties pie zelta vidusceļa.

Mīliet sevi un savu ģimeni, cieniet abu pušu intereses. Neupurējiet sevi, tāpēc ka šajā gadā jūs pašas sevi varat darīt laimīgas. Iemācieties piepildīt savas vēlmes un kaprīzes.

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru